czy nie bedzie problemu z nabiciem klimy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
czy nie bedzie problemu z nabiciem klimy
jak w temacie - kupilem w zeszltm roku jette US wersje z klimatyzacja i cos przy upałach załaczywszy klimatyzacje - odczulem ze słabiej dmucha niz rok temu i dlugo trzeba czekac az sie temp obnizy w srodku w samochodzie.. ktos mi powiedzial ze mam sie udac na serwis klimy , ze raz do roku tzreba wykonac przeglad- ile taka usluga kosztuje i co mnie najbarzdziej interesuje - czy wogole mi nabiją klime swiezym gazem -gdyz wyczytalem ze w samochodach sprzed 1990 roku byl nabijana klima gazem - ktory juz jest zabroniony i w samochodach po roku 1990 juz zaczeta wbijac inny gaz i na czym polega taki serwis
Ostatnio zmieniony pt maja 30, 2008 13:00 przez esio10, łącznie zmieniany 1 raz.
Myślę, że będzie toraczej większy wydatek bo np u mnie samo nabicie kosztuje 100 pln plus odgrzybianie i czyszczenie 40 pln i jeszcze trzeba doliczyć cenę filtra kabinowego. Kiedyś klima była nabijana bodajże freonem teraz używa się jakiegoś czynnika r134a ale raczej z nabiciem klimy nie będziesz miał problemu.
Lepiej stracić sekundę z życia, niż życie w ciągu sekundy...