Witam
Mam mozliwosc kupna boczkow drzwiownych i podlokietnika, ale mam pare pytan co do tego i prosze was o pomoc.
1. Boczki posiadam boczki z dolaczanymi el. szybami ktore bylo monotowane w PL na poczatku sprzedazy VW GOLF IV i teraz pytanie czy boczki podejda po inne sterowanie czyli to z nowszych modeli. czyli prawe sterownia przy klamce a lewe na tym panelu ??
2. Podlokietnik. posiadam popsuta popielniczna i pytanei takie czy jesli kupie podlokietnik bez problemu bez przerabiana poradze sobie z zamontowaniem sobie tego podlokietnika i jak to wyglada.
Z gory dzieki za pomoc pozdrawiam
Boczki 3d i podlokietnik
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
tu masz temat zwiazany z montazem podlokietnika http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... %B6rodkowypmangel pisze:Podlokietnik. posiadam popsuta popielniczna i pytanei takie czy jesli kupie podlokietnik bez problemu bez przerabiana poradze sobie z zamontowaniem sobie tego podlokietnika i jak to wyglada.
sam niedawno bawiłem sie w taki montaż i przyznam ze dosc miła i łatwa robota
- pszczyna
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
Wtemacie podłokietnika jest mowa o nakrętce którą trzeba usunąć z hamulca ręcznego ponieważ w tym miejscu przychodzi łapa podłokietnika !!!! zanim zaczniesz montaż to zaopatż się w nakrętkę M8 przedłużaną o długości 1,5cm i wkręcisz ją w to miejsce a później do niej śrubą łape podłokietnika koszt 50gr/szt