CO Z TA CHOLER** DMUCHAWA
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
CO Z TA CHOLER** DMUCHAWA
ja i moj golfik mamy maly problem, od poczatku jak go kupilem to nie dzialala poprawnie dmuchawa w sensie tylko na 3biegu, po roku sie wkurzylem wkoncu wiadomo na 3ce to taki wiater i szum ze nie da sie jechac bez glosnej muzy:))) doszedlem do tego ze walniety jest rezystor , poszedlem na gielde , kupilem ,zalozylem pieknie chodzil na 1,2,3 super happy bylem az tu kur&*^ po 2tyg znowu cos sie zjeb*** i znowu choodzi na 3ce tylko , co radzicie zrobic??? znowu rezystor poszedl chyba [/b]
witam
sprawdz to http://vwgolf.pl/golf2/porada12.html
a jak nie to podlec do elektryka i niech sprawdzi czy zwarcia jakiegos nie masz
powodzenia
sprawdz to http://vwgolf.pl/golf2/porada12.html
a jak nie to podlec do elektryka i niech sprawdzi czy zwarcia jakiegos nie masz
powodzenia
president J.F.K.II oraz lemm at 2001 na mk3 :)
Re: CO Z TA CHOLER** DMUCHAWA
mialem to samo nie przejmuj sie, tzw. nauka na bledachkamel1984 pisze:po 2tyg znowu cos sie zjeb*** i znowu choodzi na 3ce tylko , co radzicie zrobic??? znowu rezystor poszedl chyba [/b]
Sprawdź przewody a w zasadzie wtyczkę przy dmuchawie ja też tak miałem.I to nie była wina żadnego rezystora.Po prostu przeczyść wtyczkę i poruszaj nią w wentylatorze.Wtedy daj znać jak ci poszło.Oczywiscie przesmaruj wirnik.
[ Dodano: Pon Gru 12, 2005 12:18 ]
Sprawdx ten bezpiecznik termiczny i wtedy dalej dzaiałaj,ale najpierw zobacz wtyczkę i przełącznik.
hanti wiatrak się nie zjara nie pękaj.Ja u sibie składany miałem cały ten wiatraczek jest podłączony szeregowo,najprawdopodobniej bez tego bezpiecznika(na drut) i tak śmigam już drugi rok i daje sobie rade elegancko.
Może tki dobry mi się trafił,powinien kręcić nawet jakby łpatki się potopiły(chociaż to nie możliwe) to myśl techniczna west germany także wytrzyma wszystko.
[ Dodano: Pon Gru 12, 2005 12:18 ]
Sprawdx ten bezpiecznik termiczny i wtedy dalej dzaiałaj,ale najpierw zobacz wtyczkę i przełącznik.
hanti wiatrak się nie zjara nie pękaj.Ja u sibie składany miałem cały ten wiatraczek jest podłączony szeregowo,najprawdopodobniej bez tego bezpiecznika(na drut) i tak śmigam już drugi rok i daje sobie rade elegancko.
Może tki dobry mi się trafił,powinien kręcić nawet jakby łpatki się potopiły(chociaż to nie możliwe) to myśl techniczna west germany także wytrzyma wszystko.