Jaki olej na wymianę?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jaki olej na wymianę?
Może i pytanie banalne ale nie wiem na jaki się zdecydować.
Volkswagen Golf 2.0 GTI,rok 1996,przebieg 142 tys.,obecnie już założony gaz.
Jaki olej byście poradzili zalać z obecnie będących na rynku. (dobry ale jednocześnie umiarkowana cena)
Dzięki
[ Dodano: Czw Paź 06, 2005 10:49 ]
Oczywiście autko z zagranicy i nie wiem jakie oleje tam preferują.Nie wiem nawet jaki jest teraz zalany.
Volkswagen Golf 2.0 GTI,rok 1996,przebieg 142 tys.,obecnie już założony gaz.
Jaki olej byście poradzili zalać z obecnie będących na rynku. (dobry ale jednocześnie umiarkowana cena)
Dzięki
[ Dodano: Czw Paź 06, 2005 10:49 ]
Oczywiście autko z zagranicy i nie wiem jakie oleje tam preferują.Nie wiem nawet jaki jest teraz zalany.
- blackwhite
- Użytkownik
- Kontakt:
Tak wlasnie jest!! przynajmniej jezeli chodzi o beczki a jak chcesz byc pewny to kup konfekcjonowany! a polsyntetyk to polsyntetyk roznice sa niewielkie lepszy mobil w srodku lotos a na koncu castrol (jakos wszyscy psy na castrolu wieszaja a i ja mam zle z nim doswiadczenia) a te wszystkie hasła typu "termalcontrol" czy jakies "magnatec" ze niby wlasnosci magnetyczne to zwykly marketingowy belkot!tomcio666 pisze:Właśnie, a dlaczego LOTOS jest do kitu bo tak naprawde to nie wiem, może te wszystkie oleje to to samo a my płacimy za opakowanie?