Ciężko chodzi sprzęgło
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ciężko chodzi sprzęgło
Wiatam! Jak w temacie. Od pewnego czasu ciężko chodzi mi sprzęgło. Myślałem że na lince i wlałem troche oleju mechanicznego do panceża ale to tylko pogorszyło sprawę
Czy to będzie coś ze samym sprzęgłem czy może paedał od sprzegła czy ta linka??
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
popuść linke
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
a jak ma z regulatorem ?grandilodz pisze:popuść linke
wisnia61, oleju sie nie leje, bo on łapie pozniej kurz idzialajak papierscierny, mozesz wyjac linke calkiem, zobaczyc czy lekko chodzi , nasmarowac ewentualnie jakims specyfikiem co sie nie klei , powiedzmy jakims silikonem. A jak nie to moze ta łapa chodzi ciezko przy skrzyki, ale tak na załozonej to ciezko wyczuc bo jest niewielki ruch.
Ja jestem drugi dzien po zmianie spregłą i docisku , linka zostala stara i po załozeniu nowego kompletu myslalem ze linka mi pekła bo tak lekko chodzi. Jakbym mial hydrauliczne sprzegło normalnie
[ Dodano: Pon Maj 12, 2008 11:10 am ]
sama linka jest w takim pancerzu silikonowycm jak on sie przetrze to moze przycierac i linka ciezej chodzi.
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!