Zamek tylnej klapy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Zamek tylnej klapy
Witam wszystkich.
Od dziś mam kłopot. Otóż zamek tylnej klapy nie chce mi się otworzyć żadnym sposobem (golf 3 Variant 1996). Słychać jak pracuje (chrobocząc) jakiś mechanizm od centralnego w tym zamku, kluczyka nie mogę obrócić. Jak się tam dostać aby jak najmniej zdemolować auto?
Od dziś mam kłopot. Otóż zamek tylnej klapy nie chce mi się otworzyć żadnym sposobem (golf 3 Variant 1996). Słychać jak pracuje (chrobocząc) jakiś mechanizm od centralnego w tym zamku, kluczyka nie mogę obrócić. Jak się tam dostać aby jak najmniej zdemolować auto?
Ostatnio zmieniony ndz maja 11, 2008 22:03 przez pamor, łącznie zmieniany 1 raz.
ale czasami jest tak ze centralny nie chce otowrzyc a normalnie pojdzie nie jestem pewina czy to pomoze ale sprawdz teraz musisz jakos otworzyc zeby dostac sie do zamka a wtedy trzeba bedzie popatrzec co sie dzieje w zamku
nigdy nie jest tak nisko by nie mogło być niżej
7 cali czystej stali a wahacz o asfalt wali :)
7 cali czystej stali a wahacz o asfalt wali :)
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
A więc jutro rano sprawdzę w ten sposób. A czy to może mieć coś wspólnego z myciem auta myjką ciśnieniową? Byłem dziś na takiej: http://www.myjnia.pl/