Sorki jeśli to gdzieś było ale nie udało mi się znaleźć odpowiedzi na forum. Nie wiem czy to normalne ale mrugają mi jakieś cyfry na liczniku zaraz po odpaleniu przez 2-3 sek.
Samochód to mk3 GTi 20jahre, silnik AGG 2.0 8V 115ps
Będę wdzięczny za pomoc!
Wyświetla cyfry na liczniku po zapaleniu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wyświetla cyfry na liczniku po zapaleniu
było mk2 1.3 cl, GTi XX Jahre AGG, Passek b5 AEB, Mondeo TDCi, Corrado ABV, Corolla 1.4, jest E-Klasa 3,0TD
Optymista twierdzi że świat stoi do niego otworem, pesymista dokładnie wie który to otwór.
Optymista twierdzi że świat stoi do niego otworem, pesymista dokładnie wie który to otwór.
to są jakieś inspekcje olejowe:
1. Włączyć zapłon
2. Przycisnąć i przytrzymać przycisk od stanu licznika
3. Wyłączyć zapłon
4. Na wyświetlaczu pojawia się "OEL"
5. Przycisnąć przycisk do ustawiania minut zegara cyfrowego lub ustawiania zegara analogowego
6. Na wyświetlaczu pojawia się wskazanie "- - - - -"
7. Nacisknać przycisk znów od stanu licznika
8. Na wyświetlaczu pojawia się "IN 01" lub "INSP-1"
9. Przycisnąć przycisk do ustawiania minut zegara cyfrowego lub ustawiania zegara analogowego
10. Na wyświetlaczu pojawia się wskazanie "- - - - -"
11. Nacisknać przycisk znów od stanu licznika
12. Na wyświetlaczu pojawia się "IN 02" lub "INSP-2"
13. Przycisnąć przycisk do ustawiania minut zegara cyfrowego lub ustawiania zegara analogowego
14. Na wyświetlaczu pojawia się wskazanie "- - - - -"
15. Włączyć zapłon
16 Na wyświetlaczu pojawia się wskazanie "IN 00"
17. Wyłączyć zapłon
1. Włączyć zapłon
2. Przycisnąć i przytrzymać przycisk od stanu licznika
3. Wyłączyć zapłon
4. Na wyświetlaczu pojawia się "OEL"
5. Przycisnąć przycisk do ustawiania minut zegara cyfrowego lub ustawiania zegara analogowego
6. Na wyświetlaczu pojawia się wskazanie "- - - - -"
7. Nacisknać przycisk znów od stanu licznika
8. Na wyświetlaczu pojawia się "IN 01" lub "INSP-1"
9. Przycisnąć przycisk do ustawiania minut zegara cyfrowego lub ustawiania zegara analogowego
10. Na wyświetlaczu pojawia się wskazanie "- - - - -"
11. Nacisknać przycisk znów od stanu licznika
12. Na wyświetlaczu pojawia się "IN 02" lub "INSP-2"
13. Przycisnąć przycisk do ustawiania minut zegara cyfrowego lub ustawiania zegara analogowego
14. Na wyświetlaczu pojawia się wskazanie "- - - - -"
15. Włączyć zapłon
16 Na wyświetlaczu pojawia się wskazanie "IN 00"
17. Wyłączyć zapłon
Vento---->>> viewtopic.php?f=88&t=325560" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzięki bardzo za pomoc! Głównie chodziło mi o to czy powinienem się martwić, niedługo jadę na przegląd to się usunie inspekcje i spokój:)
było mk2 1.3 cl, GTi XX Jahre AGG, Passek b5 AEB, Mondeo TDCi, Corrado ABV, Corolla 1.4, jest E-Klasa 3,0TD