zachrobotało , zadymiło i zdechło.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mogę się zapytać czym odkręciłeś koło zamachowe bo ja jak ostatnio przy wymianie skrzyni chciałem sobie profilaktyczne wymienić simering na wale to omało się nie popłakałem przy próbie odkręcenia tych śrub i odpuściłem
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP

mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP

mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
chodzi Ci o te 12-kątne srubeczki , cienkutkie ?zwykłym kluczem , oczko gietym. jakas wieksza rura na klucz i ze zrywa, czyli albo uderzyc reka ( w rekawiczce bo mozna sobie poodbijac receAD6 pisze:Mogę się zapytać czym odkręciłeś koło zamachowe bo ja jak ostatnio przy wymianie skrzyni chciałem sobie profilaktyczne wymienić simering na wale to omało się nie popłakałem przy próbie odkręcenia tych śrub i odpuściłem
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!

Te małe 12-kątne od docisku odkręciłem chodzi mi o te 6 śrub trzymające zamach do wały bodajże na klucz 17
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP

MK4 VR6 4x4 AQP

- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
no to duza grzechota , rura na grzechote i tez ze zrywa , nie mam kanału wiec wszystko pod autem robione, noga zaparty o koło od dołu , lezac na plecach i sie kreciAD6 pisze:Te małe 12-kątne od docisku odkręciłem chodzi mi o te 6 śrub trzymające zamach do wały bodajże na klucz 17
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!