Kontrolka Airbag
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kontrolka Airbag
Witam koledzy ,
Mam takie pytanie.
Spalil mi sie bezpicznik od radia, wymienilem go i radyjko znowu dziala, ale powstal maly problem.
Na desce rozdzielczej pali sie ciagle kontrolka airbagow.
Co to moze byc? I jak to sie moglo stac?
Sprawdzilem wszystkie bezpieczniki i sa ok.
Prosze o pomoc!
mk4 tdi 115
Mam takie pytanie.
Spalil mi sie bezpicznik od radia, wymienilem go i radyjko znowu dziala, ale powstal maly problem.
Na desce rozdzielczej pali sie ciagle kontrolka airbagow.
Co to moze byc? I jak to sie moglo stac?
Sprawdzilem wszystkie bezpieczniki i sa ok.
Prosze o pomoc!
mk4 tdi 115
Jesli samochod to tylko VW, jesli VW to tylko GOLF:D
Niestety to nie podzialalo. Zastanawia mnie tylko to dlaczego stalo sie to po zmianie bezpiecznika. Moglem cos zruszyc ? Zepsuc?maciek88 pisze:odłącz akumulator na 10-15min jak nie zgaśnie to zostaje podłączyć się pod vaga inaczej nie ma rady
Ostatnio zmieniony śr kwie 30, 2008 13:21 przez amenusik, łącznie zmieniany 1 raz.
Raczej nic nie zruszyles
Czy radio wyciagales?? Jesli tak to moze wtedy?
Moze po prostu to kwestia zbiegu okolicznosci..... Czasem zdaza sie tak.
Najprosciej i najpewniej pod vaga auto podpiac tak jak ktos pisal. Wtedy wszystk okaze sie.
Moze cos odlaczylo sie nawet wtyczka w fotelu jesli tam masz poduchy albo tasma w kierownicy "skaczyla" sie..... nie kombinuj z opinaniem akumulatora bo moim zdaniem nie zaswiecila cie sie od tak ta kontrolka
Powiem tak Vag prawde ci powie W 100%
Czy radio wyciagales?? Jesli tak to moze wtedy?
Moze po prostu to kwestia zbiegu okolicznosci..... Czasem zdaza sie tak.
Najprosciej i najpewniej pod vaga auto podpiac tak jak ktos pisal. Wtedy wszystk okaze sie.
Moze cos odlaczylo sie nawet wtyczka w fotelu jesli tam masz poduchy albo tasma w kierownicy "skaczyla" sie..... nie kombinuj z opinaniem akumulatora bo moim zdaniem nie zaswiecila cie sie od tak ta kontrolka
Powiem tak Vag prawde ci powie W 100%
No wyjmowalem radio, ale tam przeciez nic od poduch nie ma. Wkurzylem sie tym troche bo nie specjalnie wiem o co chodzi. POdepne pod vaga i bedzie wiadomo.
Ostatnio zmieniony śr kwie 30, 2008 13:43 przez amenusik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
dodam od siebie ze golfik jest czuly na roznego rodzaju przepiecia itp. i lubi lapac bledy, wiec jak sie lubi grzebac w elektryce to warto miec vag-a zeby nie jezdzic do warsztatu i nie placic za kazdym razem 50 zl za samo skasowanie bledu.
Skasuj blad, zobacz czy sie powtorzy. Jak sie nie powtorzy to problem z glowy;]
Skasuj blad, zobacz czy sie powtorzy. Jak sie nie powtorzy to problem z glowy;]
- Wojtek0423
- Ma gadane
- Kontakt: