[Vento] Dziwne brzeczenie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[Vento] Dziwne brzeczenie
Byc moze bylo juz o tym wczesniej ale ja niczego tutaj nie znalazlem a mam nastepujacy problem.
Juz oid jakiegos czasu z deski rozdzielczej (w miejscu przy przedniej szybie z okolic nawiewów przy przedniej szybie) dochodzi dzwine brzeczenie. Nie jest to jakis glosny dzwiek ale zaczyna mnie to powoli irytowac i chcialbym cos na to zaradzic. Brzeczenie to wystepuje zarowno przy wlaczonym nawiewie jak i wylaczonym. Prosze o pomoc. Z gory dzieki.
Juz oid jakiegos czasu z deski rozdzielczej (w miejscu przy przedniej szybie z okolic nawiewów przy przedniej szybie) dochodzi dzwine brzeczenie. Nie jest to jakis glosny dzwiek ale zaczyna mnie to powoli irytowac i chcialbym cos na to zaradzic. Brzeczenie to wystepuje zarowno przy wlaczonym nawiewie jak i wylaczonym. Prosze o pomoc. Z gory dzieki.
chyba nie bo brzeczy mi takze na postoju...miomio1 pisze:linka prędkościomierza może tak hałasować
[ Dodano: Czw Wrz 29, 2005 22:41 ]
mozesz podac wiecej szczegolow?? jak sie do tego dobrac? bo troche nie kumam...woojas25 pisze:to moze brzęczec plastkiowe podszybie ,tam gdzie wycieraczki chodzą,ja tak miaem,trzeba nowe kołki zapodać pozdrawiam golfiarzy
- micab
- Forum Master
- Kontakt:
nie wiem jak w innych ale u mnie nie ma linki, prędkościomierz jest sterowany elektronicznie, wieć to odpada :/miomio1 pisze:linka prędkościomierza może tak hałasować
woojas.....ale to wyraźnie słychać we wnętrzu.....a to podszybie to przecież na zewnątrz.....
vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,
Panowie problem jest chyba prosty czy podczas brzęczenia zapala się kontrolka od ciśnienia oleju? jesli nie może być uszkodzona tablica mały scalak dostal wilgoci i kaput natomiasta jesli zapala się kontrolka wymiń czujnik cisnienia oleju ten co jest przy podstawie filtra oleju
pozdro
jesli nie pomoze piszcie na bendzel@wp.pl
pozdro
jesli nie pomoze piszcie na bendzel@wp.pl