jak zdjąc boczek tylnich drzwi

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Amoksen
Nowicjusz
Nowicjusz

jak zdjąc boczek tylnich drzwi

Post autor: Amoksen » czw kwie 24, 2008 19:38

Witam, od wczoraj próbuje ściągnąć tapicerkę z tylnych drzwi ale utknąłem. Odkręciłem już : dwie śrubki z dołu, zdjąłem uchwyt do otwierania szyby (ręczny), zdjąłem uchwyt do zamykania drzwi i odkręciłem z pod niego śruby, i chyba został mi jeszcze element, który znajduje sie na około chromowanej dźwigni do otwierania drzwi w środku? Mógłby Ktoś napisać czy on jest na zwykłe zaczepy? czy może trzeba go w którąś stronę przesunąć??
poniżej zamieszczam link do zdjęcia o który element mi chodzi.
Obrazek
Jak już ściągnę ten element to jak ściągnąć cały boczek? ciągnąć go w górę?

I trzecie pytanie: czy w mk4 są fabrycznie położone kable aby podłączyć głośniki w tylnych drzwiach???

sawik160284
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Re: jak zdjąc boczek tylnich drzwi

Post autor: sawik160284 » czw kwie 24, 2008 20:51

I trzecie pytanie: czy w mk4 są fabrycznie położone kable aby podłączyć głośniki w tylnych drzwiach???
jesli masz kabelki prz tylnich glosnikach to jestes w domu ale przewaznie nie sa tam doprowadzone wiec musisz samemu

chętnie służe pomocą

Awatar użytkownika
kiss
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Post autor: kiss » czw kwie 24, 2008 21:35

Amoksen pisze:chyba został mi jeszcze element, który znajduje sie na około chromowanej dźwigni do otwierania drzwi
tego elementu nie zdejmujesz. odkręciles już wszystkie sruby, reszta trzyma sie na spinkach. zacznij od dolu odrywac a potem całość do góry musisz wyjąć z uszczelki przy szybie i to wszystko

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”