Mam wielka prozbe, posiadam golfa 2 z lampami od jetty ale bez silniczkow regolacji, moge takie kupic od jednego goscia ale silniczki sa od golfa 2 czy beda pasowac do tych lamp??
Ps: jestem nowy i witam wszystkich (to moje pierwsze autko):)
Silniczki regulacji lamp do Jetty?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Silniczki regulacji lamp do Jetty?
Ostatnio zmieniony pn kwie 07, 2008 21:30 przez SackOizo, łącznie zmieniany 1 raz.
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Witam silniczki powinny pasować j a mam do ciebie pytanie , chce założyć front jetta , czytam jest miejsce na silniczki regulacji świateł?
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
silkniczki sa taki same w obu samochodach wic bdaa pasowaly. Do silniczka powinna byc jeszcze taka blaszka za pomoca ktorej jest on montowany do tylu lampy
Miejsce na silniczek jest-jezeli by nie bylo to nie bylo by fabrycznie montowanej regulacji swiatel. Spokojnie mozna zalozyc jezeli nie ma
sam kmiedys zakladalem
Miejsce na silniczek jest-jezeli by nie bylo to nie bylo by fabrycznie montowanej regulacji swiatel. Spokojnie mozna zalozyc jezeli nie ma
sam kmiedys zakladalem