Witam, dzisiaj zdarzył mi się taki przypadek, że przestały mi działać elektryczne szyby.
Wczoraj dowiedziałem się że nie świeci mi prawe tylne światło mijania.
Dzisiaj rano kupiłem żarówkę i ją wymieniłem, wszystko było ok, świeciło itd.
Nadal świeci, ale teraz szyby mi się nie opuszczają, mam 4x elektrycznie regulowane szyby i z konsoli przy kierowcy nic nie działa, to samo jest gdy probowałem od stron pasażerów opuścić szybę, dodatkowym problemem jest to, że przestało mi świecić światło w bagażniku.
Proszę o pomoc, co się mogło stać ?
Czy elektryczne szyby, światło w bagażniku i wymiana żarówki światła mijania, mają coś ze sobą wspólnego ?
Pomocy
Elektryczne szyby.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
No właśnie nie wiem czy się spalił czy nie, całkiem możliwe że tak właśnie się stało.
Za chwilę idę do auta zobaczyć bezpieczniki i wtedy napisze co i jak
[ Dodano: 03 Kwi 2008 16:13 ]
Już wszystko działa, po prostu spalił się bezpiecznik
W MK4 widocznie jest tak że światło w bagażniku, schowku, światło lusterek i światełka nad głowami są na jednym bezpieczniku z elektrycznymi szybami
Gdyby ktoś miał podobny problem, to wystarczy wymienić bezpiecznik, NR 10 (32V)
Pozdrawiam
Za chwilę idę do auta zobaczyć bezpieczniki i wtedy napisze co i jak
[ Dodano: 03 Kwi 2008 16:13 ]
Już wszystko działa, po prostu spalił się bezpiecznik
W MK4 widocznie jest tak że światło w bagażniku, schowku, światło lusterek i światełka nad głowami są na jednym bezpieczniku z elektrycznymi szybami
Gdyby ktoś miał podobny problem, to wystarczy wymienić bezpiecznik, NR 10 (32V)
Pozdrawiam
Mój VW Golf IV " Srebrny Szerszeń"
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=166995
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=166995
mi też przestało świecić tylne prawe światło od świateł dziennych. postanowiłem zajrzeć co i jak. spojrzałem na żarówkę i była cała ale nie świeciła postanowiłem zamienić żarówki (tą z lewej lampy dałem do prawej i na odwrót) wszystko świeci tak jak powinno!!!!!
nie wiem co było ale oby dwie żarówki działają
sprawdź tak jak ja może coś się uda...
nie wiem co było ale oby dwie żarówki działają
sprawdź tak jak ja może coś się uda...