Zderzak Golf/vento
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zderzak Golf/vento
Niedawno zakupiłem golfa III z przodem Vento, jednak mam takiego pecha ze wczoraj wybiegła mi sarna no i mam do wymiany zderzak i błotnik. I mam pytanie czy musze szukać zderzak vento czy moze być od golfa (czy bedzie pasował) tak samo błotniki bo chciał bym kupić te nacinane http://moto.allegro.pl/item331298201_bl ... _raty.html
A zderzak tez delikatnie tunigowany ale nie do samej ziemi ze wzgledu na dziury po których musze jeździc codzienie. Z góry dziekuje za pomoc
A zderzak tez delikatnie tunigowany ale nie do samej ziemi ze wzgledu na dziury po których musze jeździc codzienie. Z góry dziekuje za pomoc
Kiedy znajde czego szukam bede wiedział czego chce :)
-
marecki_vitor
- Użytkownik

- Kontakt:
No mnie sie podobają bardzo te błotniki do tego przód vento aut jest czarne wiec mysle ze bedzie sie komponować. A z tego zdjecia co było w linku to tylko blotniki chce zderzak bedzie inny tylko nie wiem jaki szukac czy moze na zamówienie nie lepiej odać heh
- Paweł Marek
- V.I.P.

Przemyśl dokładnie co chcesz zrobić bo póki co zapowiada się wiejski tuning. Nie wystarczą same błotniki, ani sam zderzak. Albo kompleksowo całe auto albo wcale.
Zderzak od vento i od golfa pasują zamiennie. Dokładki (dolne spoilery) od vento nie pasują do golfa. Jeśli masz niepotrzebne dokładki oryginalne od tego rozwalonego zderzaka i są to dokładki szerokie to daj mi proszę znać na priv.
Zderzak od vento i od golfa pasują zamiennie. Dokładki (dolne spoilery) od vento nie pasują do golfa. Jeśli masz niepotrzebne dokładki oryginalne od tego rozwalonego zderzaka i są to dokładki szerokie to daj mi proszę znać na priv.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
marecki_vitor
- Użytkownik

- Kontakt:
re_mik, no fajne są ale one są z laminatu !! a co blacha to blacha (jedyny plus : laminat nie gnije
)
Ostatnio zmieniony ndz mar 30, 2008 19:56 przez marecki_vitor, łącznie zmieniany 1 raz.
Rozumiem ze nie polecacie tych błotników ??
A czy tuning- ma być ze smakiem, nie jakis pługi jakos inaczej. Dlatego tez jest przód vento a nie chciał bym wkładac pieniedzy i miec to co przed tylko jakos inaczej bo za te same pieniazki moge to zrobic, lakierowac i tak musze wszystko wiec. A w poxniejszym czasie chciałbym dołozyc nakładki progowe i tylni zderzak.
Jeszcze pytanie czy zamienniki lamp te z allegro do vento za 89 zł wystarcza mi czy lepiej cos drozszego kupic ??
P.S. Mam nadzieje ze nie bedzie kolejny z cyklu Dress limited edition
A czy tuning- ma być ze smakiem, nie jakis pługi jakos inaczej. Dlatego tez jest przód vento a nie chciał bym wkładac pieniedzy i miec to co przed tylko jakos inaczej bo za te same pieniazki moge to zrobic, lakierowac i tak musze wszystko wiec. A w poxniejszym czasie chciałbym dołozyc nakładki progowe i tylni zderzak.
Jeszcze pytanie czy zamienniki lamp te z allegro do vento za 89 zł wystarcza mi czy lepiej cos drozszego kupic ??
P.S. Mam nadzieje ze nie bedzie kolejny z cyklu Dress limited edition
Ostatnio zmieniony ndz mar 30, 2008 20:28 przez re_mik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
marecki_vitor
- Użytkownik

- Kontakt:
-
marecki_vitor
- Użytkownik

- Kontakt:
One nie sa przyciemniane tylko zmienione na oryginalnie w takim kolorze a zmieniał nie bede. jednak te błotniki bardzo mi sie podobają i moze tem zderzak
http://moto.allegro.pl/item331982312_vw ... _cena.html
progi
http://moto.allegro.pl/item333793330_vw ... kosc_.html
i zastanawiam sie nad tylnym zderzakiem
a Felgi mam bo na fotkach stoi na zimowych kołach poprostu
http://moto.allegro.pl/item331982312_vw ... _cena.html
progi
http://moto.allegro.pl/item333793330_vw ... kosc_.html
i zastanawiam sie nad tylnym zderzakiem
a Felgi mam bo na fotkach stoi na zimowych kołach poprostu
Wiec mimo wielu sugestii ze to co planuje zrobic zalicza sie do agrotuningu jednak sie juz prawie zdecydowałem
A wiec modyfikacji poddam
- Wymiana błotników na te nacinane
- Wymiana zderzaków (przód tył) albo na te z alegro albo zrobią mi tu gdzie
mieszkam na zamówienie zaleznie od kosztów
- Nakładki na progi nie wiem dokładnie które ale najbardziej podobają mi sie te
jakgdyby skręcone dałem link wyżej
- grill taki jak przed uszkodzeniem bez znaczka vento
- lampy clear z ringami silver vento
- tył lampy red-clear jak starczy pieniazków to na diodach
- i oczywiscie lakierowanie wszystkiego na czarną perłe taki kolor jak auto oczywiście
Co o tym myslicie
Pozdrawiam
A wiec modyfikacji poddam
- Wymiana błotników na te nacinane
- Wymiana zderzaków (przód tył) albo na te z alegro albo zrobią mi tu gdzie
mieszkam na zamówienie zaleznie od kosztów
- Nakładki na progi nie wiem dokładnie które ale najbardziej podobają mi sie te
jakgdyby skręcone dałem link wyżej
- grill taki jak przed uszkodzeniem bez znaczka vento
- lampy clear z ringami silver vento
- tył lampy red-clear jak starczy pieniazków to na diodach
- i oczywiscie lakierowanie wszystkiego na czarną perłe taki kolor jak auto oczywiście
Co o tym myslicie
Pozdrawiam