pamiec ustawien climatronic
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
pamiec ustawien climatronic
pytanie do uzytkownikow mk4 z fabrycznie zamontowanym climatronic:
czy po dluzszym postoju (np po nocy) po wlaczeniu zaplonu wracaja wam ustawienia z dnia poprzedniego ? mam na mysli ustawiona temperature np 26 stC albo funkcje typu ECON itd
czy po wylaczeniu auta slychac ruchy silniczkow klapek nawiewu itp czy tez wszystko umiera i jest cisza?
pytam bo przymierzam sie do montazu nagrzewnicy climatronic z mk4 do mojego mk3 i chce sie upewnic ze wszystko dziala poprawnie zanim to zamontuje
czy po dluzszym postoju (np po nocy) po wlaczeniu zaplonu wracaja wam ustawienia z dnia poprzedniego ? mam na mysli ustawiona temperature np 26 stC albo funkcje typu ECON itd
czy po wylaczeniu auta slychac ruchy silniczkow klapek nawiewu itp czy tez wszystko umiera i jest cisza?
pytam bo przymierzam sie do montazu nagrzewnicy climatronic z mk4 do mojego mk3 i chce sie upewnic ze wszystko dziala poprawnie zanim to zamontuje
U mnie też wszystko zapamiętuje.
Zarówno obieg wewnętrzny jak i temperaturę, kierunki nadmuchu itd..
Zarówno obieg wewnętrzny jak i temperaturę, kierunki nadmuchu itd..
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- BaDBoY §148 KK
- Mały gagatek
- Kontakt:
sorry za odgrzebanie :p ale wydaje mi sie ze jesli komus nie zapamietuje to znaczy ze ma jakies bledy w klimie ( mruga panel climatronica po odpaleniu) i dlatego nie zapamietuje, ja tak mialem ze jak mrugal panel to nie zapamietywalo, teraz naprawilem wszystkie bledy i nie mruga panel-wszystkie ustawienia sa zapamietane