apart zapłonowy do AFT
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
apart zapłonowy do AFT
Witam może mi ktoś przysłać fotke albo powiedzieć jak poznać orginalny aparat zapłonowy sagema do aft. mechanik ostanio mi wymienił aparat. Okazało sie ze nie koniecznie i ze stary był dobry. Włożył mi jakiś tańszy bosha. porosiłem o zwrot starego to powiedzial mi ze zostawił w Krakowie i żebym poczekał z 2 tyg to mi stary wróci (mineło juz ponad miesiac) i dlatego chce wiedziec jak wyglada zeby mi jakiegoś badziewia nie dał
no wiem ze nie sprawdze czy jest od mojego samochodu ale coś mi sie wydaje ze mechanik sprzedał stary mój aparat i myślał że sie nie upomnę o niego. Podobno tego sagema ciężko dostać i dlatego pewnie to tak przeciąga. I dlatego chce wiedzieć jak on wygląda żeby mi jakiegoś innego nie dał np boscha. A ja uwierzę ze to sagem a on sie bedzie śmiał
poznasz pisze na nim sagemDyguś pisze:no wiem ze nie sprawdze czy jest od mojego samochodu ale coś mi sie wydaje ze mechanik sprzedał stary mój aparat i myślał że sie nie upomnę o niego. Podobno tego sagema ciężko dostać i dlatego pewnie to tak przeciąga. I dlatego chce wiedzieć jak on wygląda żeby mi jakiegoś innego nie dał np boscha. A ja uwierzę ze to sagem a on sie bedzie śmiał
[ Dodano: 27 Mar 2008 13:35 ]
zrobie ci fote i puszcze po 16 jak bede mial auto