powitac
zaszla pewna sprawa
wg mnie - podgrzewanie lusterek wlacza sie razem z szyba
wg przeciwnika - ze jest jakas pozycja guzika do regulacji lusterek, w ktorej sa one grzane.
kto ma racje? bo podobno sa rozne wersje, np do krajow skandynawskich. ja mam miedzy L a R mam 0.
pytanie 2:
czym moze byc spowodowany spadek napiecia w lampce w bagazniku?
w zapalniczce jest 12V, a w lampce jest 10V. mikro daje mi ladnie mase, tylko nie dochodzi prad, a ja sie z mikro i krancowka meczylem ;/;/
pyt. 3
dlaczego moze nie dzialac podgrzewanie tylnej szyby, a dziala podgrzewanie lusterek? dodam, ze wlacznik na wylaczonym swieci tak lekko na pomaranczowo (zamiast na czerwono), a na wlaczonym normalnie, na jasny pomarancz.
podgrzewanie szyby tył spadek napięcia w lampce w bagażniku
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Wojtek0423
- Ma gadane
- Kontakt:
Wiatm miałem ostatnio ten sam problem co u Ciebie. W przełączniku świeciły sie obie diody naraz i zamiast na czerwono podświetlała sie na taki pomarańczowy kolor.
Wina leżała po stronie przewodów idących do tylnej klapy w miejscu gdzie przechodzą z karoseri do klapy. Naprawisz przerwe w przewodzie i sytuacja wróci do normy.
Wina leżała po stronie przewodów idących do tylnej klapy w miejscu gdzie przechodzą z karoseri do klapy. Naprawisz przerwe w przewodzie i sytuacja wróci do normy.
- maryjan
- Gadatliwa bestia
Pierwsze słyszę aby występowała regulacja podgrzewania... lusterek. Choć nie mówie, że nie...bazz89 pisze:zaszla pewna sprawa
wg mnie - podgrzewanie lusterek wlacza sie razem z szyba
wg przeciwnika - ze jest jakas pozycja guzika do regulacji lusterek, w ktorej sa one grzane.
O - oznacza neutral (brak pracy), a nie wyłączenie podgrzewania.bazz89 pisze:ja mam miedzy L a R mam 0.
No niestety musisz sprawdzić wiązkę kablową.bazz89 pisze:czym moze byc spowodowany spadek napiecia w lampce w bagazniku?
w zapalniczce jest 12V, a w lampce jest 10V. mikro daje mi ladnie mase, tylko nie dochodzi prad, a ja sie z mikro i krancowka meczylem ;/;/
Dziki
- Fenomen89
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
regulacja gora/dole / lewo/prawo, a nie podgrzewania :]maryjan pisze:ystępowała regulacja podgrzewania... lusterek.
sa tez takie, ktore w tym miejscu maja piktogram podgrzewania.maryjan pisze:O - oznacza neutral (brak pracy), a nie wyłączenie podgrzewania.
tyle to tez wiem, ale pytanie jest gdzie i ktoramaryjan pisze:No niestety musisz sprawdzić wiązkę kablową.
- Wojtek0423
- Ma gadane
- Kontakt: