silnik gaśnie po uruchomieniu, teraz w ogole nie odpala

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

myszak
Nowicjusz
Nowicjusz

silnik gaśnie po uruchomieniu, teraz w ogole nie odpala

Post autor: myszak » pt mar 21, 2008 16:59

Witam Wszystkich. Pisze ponieważ jestem już bezradna. Od pewnego czasu (dokładniej 2 tygodni) mój golfik szwankuje...mam na myśli problem z silnikiem. Zaczęło się to (chyba) po wymianie kluczyka z immoilajzerem (zakładam centralny zamek stad wymiana kluczyka). Immo zostal przelozony z orginalenego kluczyka i zoastal zmieniony kod w aucie. Samochod zachowuje sie w ten sposob, ze na poczatku nie odpalam mi za pierwszym razem a drugim badz trzecim...kolejnego dnia odpalil normalnie ale gdzies po przejechaniu 300m zgasl, nastepnie odpalal normalnie ale musial go pogazowac pare min zanim pojechalam. Kiedy zaczelo sie od paru dniu robic chlodniej to przez 20min probowalam go odpalic tak, ze odpalal i po ok 5min siedzenia w aucie gasl(sam), pozniej przez kolejne 5 min nie odpalal az zalapal i jechalam. Po osmiu godzinach pracy znow to samo, 20 min prob, odpalal, gasl i tak na zmiane. Teraz już w ogole nie chce zapalic, krecic kreci silnik nawet nie drgnie. PROSZE O POMOC, CO MOZE BYC TEGO PRZYCZYNA??!!

Awatar użytkownika
J3L3N
give it the gun
give it the gun

Post autor: J3L3N » pt mar 21, 2008 17:09

[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”