czujnik hala
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
czujnik hala
Witam mam prośbę do kolegów potrzebuje numer czujnika hala do mk4 silnik akl z 1998 roku
Może ktoś mógł by zerknąć w etke i podać mi numer bo muszę zamówić takie cacko.Może ktoś wymieniał w takim silniku hala to poprosił bym o podpowiedz jak się zabrać do tego.Chodzi mi głównie o to czy przy wymianie jego trzeba zdejmować koło z walka rozrządu i pasek rozrządu, czy podejdzie z wymianą bez zwalania tego.Z góry dzięki za podpowiedzi.
Może ktoś mógł by zerknąć w etke i podać mi numer bo muszę zamówić takie cacko.Może ktoś wymieniał w takim silniku hala to poprosił bym o podpowiedz jak się zabrać do tego.Chodzi mi głównie o to czy przy wymianie jego trzeba zdejmować koło z walka rozrządu i pasek rozrządu, czy podejdzie z wymianą bez zwalania tego.Z góry dzięki za podpowiedzi.
Jeśli chodzi o czujnik 06A905161B to : http://www.skodexim.pl/index.php?produc ... od_id=1050 widać jak wygląda i cena "troszkę" niższa. Niestety nie podano producenta ;/
Ostatnio zmieniony śr mar 19, 2008 10:58 przez zodiak, łącznie zmieniany 1 raz.
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
dzięki za podpowiedzi po punkciku dla każdego i po
[ Dodano: 20 Mar 2008 19:28 ]
[ Dodano: 20 Mar 2008 19:28 ]
greg zdjeliśmy osłonę paska i na tym czujniku jest numer 06a109129agreg pisze:06A 905 161B
Ostatnio zmieniony pt mar 21, 2008 11:04 przez jojo32, łącznie zmieniany 1 raz.
masz racje jest ten numer na blaszce która trzyma czujnik pytam bo chcę go zamówić i dobrze było by żeby dotarł do mnie właściwy więc dzięki za podpowiedz zodiakzodiak pisze:06a109129a nie jest numerem czujnika Halla, (jest to jakaś osłona, blaszka przy rozrządzie).
[ Dodano: 21 Mar 2008 10:00 ]
numeru nie pamiętam ale jest to do sprawdzenia wiem że dotyczył on czujnika hala i powraca.Ogólnie sprawa wygląda tak że po rozgrzaniu autka obroty zaczynają falować.el_tommo pisze:Kolego a jaki błąd wyrzuca Ci komputer?
Jesteś pewien że czujnik uszkodzony?