Czy jest ktoś to moze mi powiedzieć gdzie to ustrojstwo sie znajduje o ile to to jest powodem dolegliwości.
Silnik to 1.8 ADD 95r nic trudnego i szczególnego
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

a nie tobie pisałem że winien jest czujnik MAP w twoim amrykaninie? Potwierdziło się, a jak wygląda dokładnie w twoim silniczku nie wiem, wpisz sobie w google MAP sensor i ogladaj fotki, w koncu utrafisz na coś podobnego.mmarek pisze:Macie jakieś pomysły co z tym dalej robic bo mi już rece opadają
Tak mi pisałeś tylko dopiero teraz skojarzyłem że map sensor to moze być czujnik podcisnienia. Szukam w goglach ale nic nie mage znaleśćPaweł Marek pisze: tobie pisałem że winien jest czujnik MAP
u mnie koło filtra jest tylko takie coś jak na zdjęciu (nie jestem pewnien ale to chyba elektrozawór pochłaniacza par paliwa ? ) a z przodu nic nie mamlwlw pisze: ten czujnik jest z przodu filtra powietrza

już mam powoli dość tego auta, jakiś głupi czujnik ( o ile to on jest przyczyną) a tyle nerwów potrafi zjeść, jak tak dalej bedzie to chyba przerzuce sie na rowerlwlw pisze:Chyba masz rację... to nie wiem, gdzie jest ten czujnikmmarek pisze:u mnie koło filtra jest tylko takie coś jak na zdjęciu (nie jestem pewnien ale to chyba elektrozawór pochłaniacza par paliwa ? )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 74 gości