Zapchany katalizator - jak to potwierdzić?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- maciek 1.8
- Mały gagatek
- Kontakt:
a u kogo robisz przeglądy boja jestem z tamtych okolicdino84 pisze:Gdzie Wy robicie te przeglady ? Ja nawet samochodem nie wjezdzam na stacje
Ostatnio zmieniony czw wrz 15, 2005 14:26 przez maciek 1.8, łącznie zmieniany 1 raz.
kupię alternator do mk2 1.8 RP bez wspomagania
Panowie jak sprawdzić czy Katalizator jest pełny czy pusty musi być jakaś odpwiednai waga czy jak?a i jak odróżnić ceramiczny od metalowego??????
[ Dodano: 13 Sie 2008 13:26 ]
Jak sprawdzic czy kat jest pełen musi miec jakoms odpowiednią wage????i czy jest ceramiczny czy metalowy jak porównać pomóżcie
Jak sprawdzic czy kat jest pełen musi miec jakoms odpowiednią wage????i czy jest ceramiczny czy metalowy jak porównać pomóżcie
Wymontuj, walnij o chodnij i jak sie posypie cos w srodku, to jest, a raczej byl ceramiczny...3stiven3 pisze:Panowie jak sprawdzić czy Katalizator jest pełny czy pusty musi być jakaś odpwiednai waga czy jak?a i jak odróżnić ceramiczny od metalowego??????
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
ja jak sprawdzałem kiedyś w Seicento, to popatrzyłem czy widać prze niego słońce (oczywiście po uprzednim zdemontowaniu) - i było widać3stiven3 pisze:Panowie jak sprawdzić czy Katalizator jest pełny czy pusty musi być jakaś odpwiednai waga czy jak?a i jak odróżnić ceramiczny od metalowego??????
ja tez musze wymienic kata , musle nad tym zeby wspawac zwykął rure w obudowe kata.
Czy takie cos nei wpłynie negatywnie na silnik?
Co z ta sondą lambda , mój golf mk2 1.8 RP .
Czy ten pomysł wypali w RP
jakie sa śruby przy katalizatorze
Chodzi mi o te trzy które sa zaraz przed katalizatorem i te na obejmie za katalizatorem
Czy takie cos nei wpłynie negatywnie na silnik?
Co z ta sondą lambda , mój golf mk2 1.8 RP .
Czy ten pomysł wypali w RP
jakie sa śruby przy katalizatorze
Chodzi mi o te trzy które sa zaraz przed katalizatorem i te na obejmie za katalizatorem
Ostatnio zmieniony ndz lut 28, 2010 16:00 przez tomi-ex, łącznie zmieniany 1 raz.