[mk3] kablozagadka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- wolf243
- Nowicjusz
- Kontakt:
[mk3] kablozagadka
Witam
Ostatnio grzebiąc w swoim samochodziku natknąłem się na 'luźne" tzn. do niczego nie podpięte kabelki w okolicach skrzyki bezpieczników . Nie wiem do czego są te kable bo giną w gąszczu innych.
Wiem, że są na forum koledzy którzy ściągali całą deskę rozdzielczą nie raz i pewnie znają każdy kabel w golfie. Może ktoś z was będzie wiedział co to za kable ??
Obydwa są pojedyńcze. Jeden czerwony z niebieską końcówką a drugi czarno-biały z białą końcówką.
Wszelkie sugestie mile widziane.
Ostatnio grzebiąc w swoim samochodziku natknąłem się na 'luźne" tzn. do niczego nie podpięte kabelki w okolicach skrzyki bezpieczników . Nie wiem do czego są te kable bo giną w gąszczu innych.
Wiem, że są na forum koledzy którzy ściągali całą deskę rozdzielczą nie raz i pewnie znają każdy kabel w golfie. Może ktoś z was będzie wiedział co to za kable ??
Obydwa są pojedyńcze. Jeden czerwony z niebieską końcówką a drugi czarno-biały z białą końcówką.
Wszelkie sugestie mile widziane.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Paweł Marek
- V.I.P.
- wolf243
- Nowicjusz
- Kontakt:
No to git. Znaczy że nie muszę się martwić tymi kablami.
Dzięki za szybkie odpowiedzi
Ps.
pozdro
Dzięki za szybkie odpowiedzi
Ps.
Niestety nie mam pilota do alarmu, syreny ani nawet diody w drzwiach. Wątpie żebym miał alarm.Trocin pisze:Musze sprawdzic ja mialem takie same ale nie pamietam od czego chyba od alarmu seryjnego... Sprawdze to jeszcze idam znac...
pozdro
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wolf243 pisze: Widziałem już kilka golfów z taką diodą. Ponoć była montowana za dopłatą. Mój golfik niestety jej nie miał , ale udało mi się trafić na Allegro. helm Fajnie to wygląda.
To jest fabryczny alarm za dopłatą... Podobno wielki szajs... a i złodziejowi od razu mówiło jakie jest zabezpieczenie...
[img]http://dvprogram.pl/vw.jpg[/img]
-
- Gadatliwa bestia