wręcz odwrotnie !DZIOBEK pisze:Fotki zrobiłem jak chciałeś ponumerowałem i teraz jestem przekonany, że chodzi o pokrętła oznaczone 1-ką.
znowu zrobiło się zamieszanie a więc tak :
dla osób chcących dokonać regulacji w pionie (góra/dół) lewego reflektora bez zdejmowania jego plastikowej osłony (mocowanej do przedniego pasa a osłaniającej od góry i tyłu ten reflektor) proszę włożyć śrubokręt z łbem krzyżowym w otwór oznaczony na fotce w moim poście powyżej cyfrą "1".
dla osób chcących dokonać regulacji w pionie (góra/dół) reflektora prawego ze zdjętą plastikową osłoną z pasa przedniego oraz refletora prawego, gdzie nie ma wogóle takiej osłony (tak jak widać to na fotkach DZIOBKA) należy włożyć śrubokręt z łbem krzyżowym w śruby regulacyjne oznaczone cyfą "2".
Otwory które DZIOBEK zaznaczył na fotkach cyframi od 3 do 6 nie mają żadnego znaczenia ani przy regulacji ani przy demontażu reflektorów z żarówkami halogenowymi więc je pomińmy.
Dla tych, którzy mają jeszcze jakieś wątpliwości wklejam link kolegi wontlaka, w którym na stronie 241 Poradnika użytkownika Golf 4 i Bora umieszczony jest opis jak dokonać regulacji oświetlenia.
Ten poradnik zawiera ponadto bardzo wiele cennych informacji o autach jak w temacie,
do skorzystania z których zapraszam :
http://www.wontlak.dolsat.pl/VW.Golf.IV ... rawiam.pdf