białe zegary
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
białe zegary
witam chce wymienić moje zegary m mk4 na białe
jak to sie robi. to pracochłonne zajecie.
jka sie zdejmuje ta osłone plastikowa-łatwo?
dziekuje za odpowiedzi
pozdro
jak to sie robi. to pracochłonne zajecie.
jka sie zdejmuje ta osłone plastikowa-łatwo?
dziekuje za odpowiedzi
pozdro
aadasiek pisze:to ja poproszę o link!!!
znalazłem podobne od passata(podobno nie ma problemu z zamowieniem takich do golfa)EnJoy pisze:właśnie, gdzie można takie zanabyć i jaki koszt
http://www.tachostyling.net/files/stron ... y/TZvw.htm
przyłaczam sie do prosby bo wlasnie jestem na etapie wybierania tarcz i zdecyduje sie na białe lub takie:bazz89 pisze:pokaz jak to wyglada wieczorem
http://www.tachostyling.net/pliki/NOWE% ... C04601.JPG
Ostatnio zmieniony ndz sty 25, 2009 13:49 przez mariosol, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak to właśnie ta firma wyżej wymieniona, na allegro mają 27 rodzajów do Golfa 4 wystawione link
za dopłatą 10zł można ukryć ikonki na tarczach - tak jak w oryginale (tylko chyba nie na wszystkich kolorach), ja trochę i tak je jeszcze przerobiłem nad wyświetlaczem fis źle wyglądało białe pole, i wstawiłem je z oryginalnej tarczy. Wiem że można u nich zamówić swój własny wzór zegarów.
za dopłatą 10zł można ukryć ikonki na tarczach - tak jak w oryginale (tylko chyba nie na wszystkich kolorach), ja trochę i tak je jeszcze przerobiłem nad wyświetlaczem fis źle wyglądało białe pole, i wstawiłem je z oryginalnej tarczy. Wiem że można u nich zamówić swój własny wzór zegarów.
- Fenomen89
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wrzuc fotki swoich, w nocy, podswietlone w dzien i bez w dzien wlasnie lepiej jest ukryc te ikonki, lepiej to wygladakorfanty pisze:za dopłatą 10zł można ukryć ikonki na tarczach - tak jak w oryginale (tylko chyba nie na wszystkich kolorach), ja trochę i tak je jeszcze przerobiłem nad wyświetlaczem fis źle wyglądało białe pole, i wstawiłem je z oryginalnej tarczy. Wiem że można u nich zamówić swój własny wzór zegarów.
Ostatnio zmieniony ndz sty 25, 2009 16:30 przez Fenomen89, łącznie zmieniany 1 raz.