Drżenie samochodu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Drżenie samochodu
Witam. Ostatnio Dzieje mi sie tak ze podczas startowania samochodem zaczyna drzec i im sie wkreca na wieksze obroty tym tapicerka bardziej drzy, najbardziej jest to odczuwalny przy starcie pod gorke, ale gdy samochod jest juz rozpedzony i jest bieg 4,5 to samochod juz sie zachwouje normalnie. Czego to moze byc wina ??
Ostatnio zmieniony pn mar 10, 2008 22:01 przez rafciohazi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
- krzysio1985
- Ma gadane
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
zrobilem tak jak mowiliscie
wlaczytlem jedynka stanalem przed silnikiem i jak pcham do tylu to slychac piszczenie zza silnika
czyli ta poduszka styl jest uszkodzona tak ?
[ Dodano: 25 Sty 2008 12:42 ]
pytalem sie mechanika i on mi mowi zebym najpierw wymainil polos, tylko panowie to drzenie jest silniejsze przy skrecie albo przy podjezdzie, bardzo odczuwalne jest na 1, 2 biegu przy wysokich obrotach potem juz raczej nie i to moze byc wina pol oski , i chce dodac ze 2 miesiace temu chlopaczek przywalil mi w prawy kolo
wlaczytlem jedynka stanalem przed silnikiem i jak pcham do tylu to slychac piszczenie zza silnika
czyli ta poduszka styl jest uszkodzona tak ?
[ Dodano: 25 Sty 2008 12:42 ]
pytalem sie mechanika i on mi mowi zebym najpierw wymainil polos, tylko panowie to drzenie jest silniejsze przy skrecie albo przy podjezdzie, bardzo odczuwalne jest na 1, 2 biegu przy wysokich obrotach potem juz raczej nie i to moze byc wina pol oski , i chce dodac ze 2 miesiace temu chlopaczek przywalil mi w prawy kolo
-
- Nowicjusz