elektryczna szyba sama sie odsuwa po przekreceniu kluczyka.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
elektryczna szyba sama sie odsuwa po przekreceniu kluczyka.
mam problem. czy ktos mógłby mi pomóc ???
michal
- Paweł Marek
- V.I.P.
To jest prawdopodobnie to co niektórtzy nazywają modułem komfortu. Gdy przekręcisz kluczyk i chwile przytrzymasz to oprócz otworzenia sie drzwi otworza ci sie szyby.A po zamknieciu gdy przytrzymasz w przekręconej pozycji to zamknie się wszystko łącznie z szybrem. To przytrzymanie u mnie trwa ok 2 sekundy-tak ma być. Chyba że tobie się od razu w tej samej chwili szyby opuszczają to masz zrąbany czujnik w zamku.A jak z drzwiami od pasażera??To samo?? Sprawdź czy szyby zjeżdzają od razu czy po ok 2 sekundach przytrzymania!
...i zesłał pan Golfa na ziemie , by siał zamęt i zniszczenie...
- Paweł Marek
- V.I.P.
nie ma osobnego modułu, składa się na niego elektronika modułów szyb, centrala i dachu. Możesz odpiąć od szybra kabel czarno zielony i nie będzie się domykał z szybami, ale stracisz wtedy możliwość jego domknięcia z kluczyka
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.