domykanie szyb problem... pomocy !
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
cinek2004, a może byś się skusił u mnie to zrobić za przysłowiowego browarka ? byłbym wdzięczny
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
opisz to tutaj napewno wiele osób z tego skorzystaWiesiek74 pisze:Teraz mogę pomódz innym zainteresowanym
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Witam!
Dołączę się do tematu... właśnie dziś aktywowałem sobie domykanie szyb z pilota, jedynie domykają się gdy trzymam naciśnięty przycisk na pilocie. Auto mam z 2002r TDI 110KM, 5 furtek modul komfortu 1C0 959 799 B. Działa mi to tak samo jak koledze "amkei". Ciekawe dlaczego nie działa tak, jak niby jest opisane, według opisu powinny się zamknąć okna samoczynnie po zamknięciu samochodu.
Pozdrawiam
Dołączę się do tematu... właśnie dziś aktywowałem sobie domykanie szyb z pilota, jedynie domykają się gdy trzymam naciśnięty przycisk na pilocie. Auto mam z 2002r TDI 110KM, 5 furtek modul komfortu 1C0 959 799 B. Działa mi to tak samo jak koledze "amkei". Ciekawe dlaczego nie działa tak, jak niby jest opisane, według opisu powinny się zamknąć okna samoczynnie po zamknięciu samochodu.
Pozdrawiam
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Witam ponownie!
Mam małe pytanie, nie wiem czy tu szukać przyczyny, ale od czegoś trzeba zacząć.
Ostatnio zauważyłem, że nie działają mi tylne szyby, jedynie mogę nimi sterować z panelu w drzwiach kierowcy. Przycisk blokady jest wyłączony, zresztą nie ma reakcji czy jest wciśniety, czy nie.
Może ktoś z kolegów sprawdzić, czy po zmianie wartości pamięci aby szyby się domykały z pilota, chodzą u Was tylne szybki? Będę wdzięczny...
Pozdrawiam i czekam na info...
Mam małe pytanie, nie wiem czy tu szukać przyczyny, ale od czegoś trzeba zacząć.
Ostatnio zauważyłem, że nie działają mi tylne szyby, jedynie mogę nimi sterować z panelu w drzwiach kierowcy. Przycisk blokady jest wyłączony, zresztą nie ma reakcji czy jest wciśniety, czy nie.
Może ktoś z kolegów sprawdzić, czy po zmianie wartości pamięci aby szyby się domykały z pilota, chodzą u Was tylne szybki? Będę wdzięczny...
Pozdrawiam i czekam na info...
a czy program vds-pro działa na xp, u mnie po wypaleniu płytki po wpisaniu komendy vdc e komputer mówi że nie ma pliku lub komenda nie prawidława (słaby angielski), na płytce znajduje się pliki: image. iso i czała reszta plików programu łącznie z vdc e.exe, co to może byc
jak by nie było będzie bardzo miło :P
ja mam Sterownik 1J0 959 799 N Nigdzie nie moge znaleść jakie ma funkcjie i co programować, ale po Coding: 04097 wnioskuje że nie mają pamięci sterowniki szyb(przeczytane na forum passata) ale jeśli ktoś ma inne zdanie to prosiłbym o pomoc, a program już działa pod dosem.
jak by nie było będzie bardzo miło :P