Przebieg - jak sprawdzić
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Przebieg - jak sprawdzić
Drodzy forumowicze proszę o odpowiedź jak sprawdzić orginalny przebieg VAG-iem w golfie tdi i passacie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
W jakim Golfie, w jakim Passacie? Jesli jest OBD2 to nie da rady, jesli CAN to tak.. chociaz i na to sa podobno cuda..
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Napisalem ci wyzej.. nie ma takiej opcji VAGem.Wiesiek74 pisze:Golf 4 99r i passat b5 99r na OBD2 czy jest jakas opcja aby zobaczyć przebieg na kompie
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
podobno można to sprawdzić ale tylko w silnikach TDi, ale jest to wartość szacunkowa (możliwa jest 10% pomyłka). rozmawiałem kiedyś o tym z elektronikiem z ASO VW.
swego czasu był jakiś opis co tam trzeba namieszać na elektroda.pl. ale po mojemu to jest bardzie jakieś voodoo niż konkretna informacja.
sprawdź lepiej książkę serwisową i zapisy o samochodzie w ASO. jak to nie pomoże to można poszukać u ubezpieczyciela (u niektórych podaje się przebiegi auta przy ubezpieczeniu).
pzdr
swego czasu był jakiś opis co tam trzeba namieszać na elektroda.pl. ale po mojemu to jest bardzie jakieś voodoo niż konkretna informacja.
sprawdź lepiej książkę serwisową i zapisy o samochodzie w ASO. jak to nie pomoże to można poszukać u ubezpieczyciela (u niektórych podaje się przebiegi auta przy ubezpieczeniu).
pzdr