Samochod gasnie na 1 biegu

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

KamilionTbg
Nowicjusz
Nowicjusz

Samochod gasnie na 1 biegu

Post autor: KamilionTbg » pn lut 25, 2008 14:58

Witam mam problem ze swoim WV GOLF 2 1.6 Benzyna. Otoz odpaliłem go bez problemu wyjechałem z parkingu i do jechałem do krzyżówki, wrzuciłem na 1 i chciałem ruszyc a samochodem zaczęło „rzucac” i nagle zgasl.Po kilku probach odpalil ale po nastepnym zatrzymaniu nowu to samo. Tak się dzieje tylko na 1 bo na wyzszych biegach już jest ok. Czym to może być spowodowane? Bardzo proszę o pomoc

Pozdrawiam KamilionTbg

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » pn lut 25, 2008 15:01

podaj typ silnika albo gaźnika

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

KamilionTbg
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: KamilionTbg » pn lut 25, 2008 15:38

Typ gaznika to 2E2 RF

Awatar użytkownika
STO
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: STO » pt lut 29, 2008 11:28

Może to sie wydać głupie ale u mnie zadziałało bo ktoś kręcił całą tą dźwignią biegów tak aby widzieć jak wsadzać biegi, i za mocno przekręcił chyba w lewo i aż sie zakręcił ten cały drążek razem z tączęścią nie ruchomą że tak nazwe wałkiem który idzie do podwozia i tam robi swoje :)

Spróbuj mocniej przekręcić swój drązek w prawo lub w lewo :) może pomoże mi pomogło a miałem podobny problem...

[img]http://www.lewyphp.republika.pl/sto_warez.jpg[/img]

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”