Short shifter w MK2 i MK3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Short shifter w MK2 i MK3
Czy ktos wie albo zna gdzie mozna znalesc cokolwiek na temat zrobienia short shiftera. Szukalem w wielu miejscach ale do mk3 bardzo malo tego jest...
Ostatnio zmieniony sob kwie 05, 2008 15:33 przez wiercik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: SHORT SHIFTER w MK3
prosta konstrukcja, wystarczy p0opatrzec jak wyglada ten sprzedawany w ssklepach w USA,wiercik pisze:Czy ktos wie albo zna gdzie mozna znalesc cokolwiek na temat zrobienia short shiftera. Szukalem w wielu miejscach ale do mk3 bardzo malo tego jest...
mam taki zamontowany przywieziony z USA 50% i 80%, trocge ciezko biegi wchodza ale idzie,
mozna to zrobic na 2 sposoby . MKII i MKIII takie same idą
www.vrservice.pl
szorka pisze:Użyj opcji szukaj ,było i o wykonaniu shortshiftera a także o skróceniu drążka- były również zdjęcia i opinie użytkowników
byly ale gdzie na forum ... sa tylko 3 posty ktore zawieraja "shortshifter" - i niezawiele w nich jest ... jak masz jakis adresik albo materialy to z mila checia bym sie w to pobawil
Przepraszam pomyliłem "shift rod" z "shortshifterem"- tutaj masz link
http://www.4crawler.com/Diesel/ForSale/ ... kage.shtml
http://www.4crawler.com/Diesel/ForSale/ ... kage.shtml
www.vwsquad.prv.pl
Mam do kupienia za 300zł short shiftera ,
kolega przywiózl to z niemiec do swoje Vra ale sprzedał auto i ten gadzet mu został.
Czy pomoze mi to urwać cenne ułamki sekund na 1/4mili, czy ktos maz to i odczuwa roznice na plus, jutro jade to obejrzec,
Czy trudno to zamontowac?
kolega przywiózl to z niemiec do swoje Vra ale sprzedał auto i ten gadzet mu został.
Czy pomoze mi to urwać cenne ułamki sekund na 1/4mili, czy ktos maz to i odczuwa roznice na plus, jutro jade to obejrzec,
Czy trudno to zamontowac?
Ostatnio zmieniony śr lis 02, 2005 09:06 przez Ralfii_VR, łącznie zmieniany 1 raz.