Potrzebny schemat pompki centralnego zamka 1H0 962 257 G

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

PiterDamian
Nowicjusz
Nowicjusz

Potrzebny schemat pompki centralnego zamka 1H0 962 257 G

Post autor: PiterDamian » śr lut 20, 2008 15:30

Witam
Otoz dowiedzialem sie ze pompka centralnego zamka to takie madre urzadzonko ze posiada osobne piny na otwieranie i zamykanie z kluczyka oraz osobne piny na otwieranie i zamykanie automatyczne ( z alarmu ). Z racji tego ze nie dziala mi automatyczne otwieranie z alarmu ,musze przypasowac kabelek otwierania automatycznego do odpowiedniego pinu na pompce C.Z. Nie chcialem tego robic metoda chybil trafil gdyz szybko moglbym ja schajcowac .
Stad gleboka prosba o schemacik do pompki o numerach : 1H0 962 257 G (12 pinowa) !!
I jeszcze jedno wczesniej mialem u siebie w golfiku III pompke (ktora sie niestety spalila) o numerze 1H0 962 257 (11 pinowa) i widocznie pin do otwierania byl umiejscowiony na niej w innym miejscu.tak wiec stad moja prosba o schemacik do tej 12 pinowej pompeczki abym byl pewien jak zamienic piny.
reczne otwieraniei zamykanie z cypelka dziala (slychac pompke w obu przypadkach) a z alarmu tylko zamyka -przy otwieraniu nie slychac wogole pompki.
bardzo prosze o scchemacik (uklad pinow do te pompki)ewentualnie skad ,gdzie moge go znalezc .
zalozylem nowy temat bo szukalem juz wszedzie i nic z tego ,moze ktos pomoze ?
Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » śr lut 20, 2008 17:59

obejrzyj drugą stronę z tego pliku http://volkswagen.msk.ru/electro/alarm/ ... olf-95.pdf

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

PiterDamian
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: PiterDamian » czw lut 28, 2008 13:34

robilem juz wszystko i dalej nie wiem jak podlaczyc te piny,nie wychodzi .schemat nie pomogl :((((

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » czw lut 28, 2008 15:24

wchodzi w noiwą pompkę stara wtyczka? to ją podłącz, a potem podaj plus na szry lub zielony

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”