Silnik 2E dlawi sie po rozgrzeniu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Silnik 2E dlawi sie po rozgrzeniu
Witam,na poczatku pozdrowienia dla wszystkich...
Moj problem dotyczy dlawienia sie silnika w MK3 gti 2E po rozgrzaniu,mianowicia jak dodaje gazu on zamiast przyspieszac zaczyna sie dlawic,ale nie zawsze,czasem przyspiesza ok,a czesem prawie nie moge ruszyc z miejsca,jak juz sie rozkreci idzie ok.Dziwnym objawem jest rowniez to iz kiedy jest na wolnych obrotach,i dodam mu bardzo delikatnie gazu on sie przydlawi a dopiero potem zwiekszy obroty.
Za wszelka pomoc dziekuje.
Moj problem dotyczy dlawienia sie silnika w MK3 gti 2E po rozgrzaniu,mianowicia jak dodaje gazu on zamiast przyspieszac zaczyna sie dlawic,ale nie zawsze,czasem przyspiesza ok,a czesem prawie nie moge ruszyc z miejsca,jak juz sie rozkreci idzie ok.Dziwnym objawem jest rowniez to iz kiedy jest na wolnych obrotach,i dodam mu bardzo delikatnie gazu on sie przydlawi a dopiero potem zwiekszy obroty.
Za wszelka pomoc dziekuje.
Wojtamanek
sprrawdz filtr paliwa może wymaga wymiany
Ostatnio zmieniony ndz lut 17, 2008 21:27 przez kapalek, łącznie zmieniany 1 raz.
nowe świerze fotki wnętrza - radio,vento tunel,zegary, nakładki alu od audi tt, polerka wydechu
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1986712#1986712
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1986712#1986712
Witam mam golfa 1.6 95 i bardzo podobne objawy,na dodatek wczoraj zgasł mi na światłach i nie chciał odpalić dopiero po 2 min kręcenia zapalił,ale miałem problemy żeby odjechać trzeba mu było dać ze 3 tyś obrotów potem mu trochę przeszło.Teraz jest tak że gdy jade trójką i mam 3 tyś obrotów puszcze gaz zejdzie do 2 tyś i znów wcisnę gaz on zadławi sie trochę i zareaguje dopiero po chwili.Czasem jest wszystko ok...zwłaszcza jak troche postoi a może tylko mnie sie wydaje.Wojtamanek daj znać jak sobie z tym poradziłeś.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
- Kontakt: