tylna wyczieraczka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- igor002
- Marysiakra
- Kontakt:
sprawdz też bezpiecznik, ja tak miałem ze kiedys mi chpodził silniczek bo słyszalem ale nie miałem reszty flaków od wycieraczki kupiłem flaki i lipa bo nic nagle nie działa.
U mnie to był bezp nr 4, działał spryskiwacz ogrzewanie ale wycieraczka nie chodziła, teraz śmiga aż miło popatrzeć:)
U mnie to był bezp nr 4, działał spryskiwacz ogrzewanie ale wycieraczka nie chodziła, teraz śmiga aż miło popatrzeć:)
Mk3 GTI 16V ABF
- Kapsel_1
- Mały gagatek
- Kontakt:
Tylna mazajka
Nikt niestety nie odpowiedział na moje pytanie tzn jak czasowo włączyć tylną wycieraczkę . Kumpel w polo coupe musi machnąć manetką do przodu i do tyłu, tak się włącza i wyłącza a w MK3 musi być inaczej. ale jak ???
126p to była fuuraaaaaaa a teraz MK3 1.8 GT
next MK4 1.9 TDI
[b]Części do komputera, monitory drukarki itp. pisz co potrzebujesz[/b]
next MK4 1.9 TDI
[b]Części do komputera, monitory drukarki itp. pisz co potrzebujesz[/b]
- Sebos
- سثلاخخ
- Kontakt:
Hmmm, ja mam inny problem nie potrafie wlaczyc tylnej wycieraczki w moim MK3 tak aby nie wlaczyl sie spryskiwacz bo teraz to dziala tak:
1 - dlugie nacisniecie od siebie to wlaczenie spryskiwacza i kilkakrotny szybki przejazd wycieraczki, po czym wlacza sie tryb czasowy i wycieraczka lata tak mniej wiecej raz na minute czy dwie, aby wylaczyc ja wogole musze krotko wcisnac od siebie
2 - krotkie nacisniecie od siebie to tak samo uruchomienie spryskiwcza oraz pojedynczy przejazd wycieraczki i wlaczenie sie czsowego
3 - aby wlaczyc raz wycieraczke (jednak tez ze spryskiem) to musze dwa razy szybko nacisnac od siebie
Wydaje mi sie ze powinna byc mozliwosc wlaczenie wycieraczki bez spyskiwacza ....
1 - dlugie nacisniecie od siebie to wlaczenie spryskiwacza i kilkakrotny szybki przejazd wycieraczki, po czym wlacza sie tryb czasowy i wycieraczka lata tak mniej wiecej raz na minute czy dwie, aby wylaczyc ja wogole musze krotko wcisnac od siebie
2 - krotkie nacisniecie od siebie to tak samo uruchomienie spryskiwcza oraz pojedynczy przejazd wycieraczki i wlaczenie sie czsowego
3 - aby wlaczyc raz wycieraczke (jednak tez ze spryskiem) to musze dwa razy szybko nacisnac od siebie
Wydaje mi sie ze powinna byc mozliwosc wlaczenie wycieraczki bez spyskiwacza ....
------------------------------
pozdr
Sebos - سثلاخس
[b]I-sze OGÓLNOPOLSKIE SPOTKANIE VWGOLF.PL !!![/b] działo sie, działo :D http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=21501
--- VWGOLF SQUAD MAZOWSZE ---
www.vwgolf.waw.pl
pozdr
Sebos - سثلاخس
[b]I-sze OGÓLNOPOLSKIE SPOTKANIE VWGOLF.PL !!![/b] działo sie, działo :D http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=21501
www.vwgolf.waw.pl
- Sebos
- سثلاخخ
- Kontakt:
Hmmm, ja mam inny problem nie potrafie wlaczyc tylnej wycieraczki w moim MK3 tak aby nie wlaczyl sie spryskiwacz bo teraz to dziala tak:
------------------------------
pozdr
Sebos - سثلاخس
www.vwgolf.waw.pl
pozdr
Sebos - سثلاخس
www.vwgolf.waw.pl
Bart i co udało Ci się uruchomić czasowy tryb w przednich wycieraczkach? bo mam podobny problem, tzn. jak włącze tryb czasowy to wycierazcki chodzą jak chcą, raz chodzą, raz nie chodzą.bn_niedzwiedz pisze:sprawdze ten bezpiecznik bo oswietlenie tablicy jest
Jak możesz napisz co było przyczyną, sprawdzę u siebie, bo wkur....a mnie to.
Pozdr
- jocker_slupca
- Nowicjusz
- Kontakt:
dzieki stary.. myslalem z emam popsuta a tu niespodzianka:):):):):):)geno pisze:mialem ten sam problem ale poradzilem sobie z tym...poprostu przytrzymuje manetke tak zeby wlaczyl sie spryskiwacz ona sobie pochula kilka razy (3-4) no i przestaniejocker_slupca pisze:hmm a ja mam inny problem chociaz podobny do poprzednika.. otoz ja nie wiem jak wylaczyc wycieraczke tylna...
http://s2.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=176134 <-- METAL DAMAGE - ciekawa gra internetowa <-- ZAPRASZAM:)
Tak udało mi sie z przednimi wycieraczkami. Walniety byl przekaźnik 19 koszt 21 pln, Teraz mam czasowe wlaczenie wycieraczek ale jeszcze nie umie zmienic czasu miedzy machnieciami. Walcze teraz z tylna!Ciukier pisze:Bart i co udało Ci się uruchomić czasowy tryb w przednich wycieraczkach? bo mam podobny problem, tzn. jak włącze tryb czasowy to wycierazcki chodzą jak chcą, raz chodzą, raz nie chodzą.bn_niedzwiedz pisze:sprawdze ten bezpiecznik bo oswietlenie tablicy jest
Jak możesz napisz co było przyczyną, sprawdzę u siebie, bo wkur....a mnie to.
Pozdr