"A moge uzyc do polaczenia tego przewodu paliwowego? Bo akurat mam pare metrow..."
No ja kupując przewód podciśnieniowy otrzymałem PALIWOWY. To gumowy w oplocie z materiału. Ma tą samą średnicę wewnętrzną co oryginalny plastykowy. Zużyłem na całość 3 m.
Podcisnieniowy wezyk
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Proszę Was o opinię, czy ten zaworek dwukolorowy na przewodach podciśnienia jest prawidłowo zainstalowany ?? Wymieniałem przewody i nie pamiętam, w którą stronę był on zainstalowany.
[ Dodano: 17 Lut 2008 19:11 ]
foto
[ Dodano: 17 Lut 2008 19:11 ]
foto
Ostatnio zmieniony ndz lut 17, 2008 20:15 przez kogan77, łącznie zmieniany 1 raz.
przewod paliwowy zamiast podcisnieniowego?
pewnie mozna tak jak mozna zawiazac buty sznurkiem czy drutem
gdyby ktos potrzebowal to zostalo mi gdzies jeszcze troche przewodu silikonowego (przezroczysty) i poliuretanowego (niebieski) - trwale, wytrzymale na temperature itp.
moge sprzedac (kontakt przez PW) ale musze je najpierw odkopac w piwnicy.
pewnie mozna tak jak mozna zawiazac buty sznurkiem czy drutem
gdyby ktos potrzebowal to zostalo mi gdzies jeszcze troche przewodu silikonowego (przezroczysty) i poliuretanowego (niebieski) - trwale, wytrzymale na temperature itp.
moge sprzedac (kontakt przez PW) ale musze je najpierw odkopac w piwnicy.
Krzycho, black new beetle 2.0i apk>aqy '99
www.newbeetle.pl
www.newbeetle.pl
" Z Twojego zdjecia niewiele widac "
Hmmmmm. Czarną stroną "zaworka" do aparatu zapłonowego - tak mam włozony.
Z rysunku natomiast widze, że powinno być odwrotnie.
Co do zbrojonego materiałem przewodu paliwowego, to żywotność długa pod warunkiem poprowadzenia podciśnienia z dala od newralgicznie nagrzanych miejsc i w tej kwestii sie z moim przedmówcą zgadzam - oryginalne byłyby najlepsze, ale skoro we wsi Poznań brak, to cóz poradzić
Jeszcze raz proszę o porade w sprawie tego zaworka.
Hmmmmm. Czarną stroną "zaworka" do aparatu zapłonowego - tak mam włozony.
Z rysunku natomiast widze, że powinno być odwrotnie.
Co do zbrojonego materiałem przewodu paliwowego, to żywotność długa pod warunkiem poprowadzenia podciśnienia z dala od newralgicznie nagrzanych miejsc i w tej kwestii sie z moim przedmówcą zgadzam - oryginalne byłyby najlepsze, ale skoro we wsi Poznań brak, to cóz poradzić
Jeszcze raz proszę o porade w sprawie tego zaworka.
Ostatnio zmieniony pn lut 18, 2008 07:53 przez kogan77, łącznie zmieniany 1 raz.