mam pytanko czy ktos moze probowal do mkIII wciskac fele 16" 9calowe mam na oku te fele i zastanawiam sie czy mi wejda dodam ze maja et 25 czy zaklepanie rantow zalatwi sprawe czy trzeba wiecej przerobek
tu link do aukcji
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=61843248
problem mkIII felgi 9" czy wejda
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Re: problem mkIII felgi 9" czy wejda
Bez poszerzania auta na bank nie wepchasz
zaklepanie rantów nic nie pomoże jedynie lekko poszerzyć błotniczki. Ja mam 7,5 na 16 i et 35 czyli mniej wystaje i węsza felga i mi z przodu czasem przytrze także jak masz kase na wyszerzanie to bierz jak nie to se odpuść
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Co do 16 to myśle że 7,5 cala no może max 8 cala przy zaklepaniu rantów wchodzi et im mniejsze tym fela bardziej wystaje i gorzej ja upchać im mniejsze tym bardziej schowana do wewn. i takie mimimum zprzodu to jakieś et 30.orzel12 pisze:no to chyba bedzie trzeba odpuscic a szkoda bo spodobaly mnie sie no ale sila wyzsza(kasa).....
a jakie 16 mam szukac zeby bylo ok ewentualnie zaklepanko rantow podajcie jakie et i i wogole jeszcze jakie 17 wejda tez prosze o wymiary
a czy upchne cos takiego
17 szer 7,5 et38
Co do tych 17 to da sie upchać