Pierburg 2e2 rozmontowałem :-(
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
membranki sa w zestawie naprawczym, bez problemu na allegro, tyle że zestaw troche kosztuje a potrzebne sa tylko te 2 membranki. Jeśli masz pęknięte weź kawałek gumy z dętki i póki co zaślep otwór pod membraną. O której śróbce piszesz? Tej od góry wkręcanej w rurkę? przez korek w obudowie filtra?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.
A no dorobiłem ze zwykłej śruby z ciasnym gwintem, co by po gwincie nie zasysał. Całość sprawdziłem dmuchając pod ciśnieniem z kompresora i jest ok.
Tak właśnie myslałem, że membrana w ofercie tego sklepu, to to samo co "przepona"
Myślę, że zakupię cały komplecik naprawczy + membranki, aby mieć procentowo więcej spokoju na przyszłość To i tak mniejszy wydatek, niz nowy/używany gaźnik, w którym i tak pewnie musiałbym cos wymienić.
Tak właśnie myslałem, że membrana w ofercie tego sklepu, to to samo co "przepona"
Myślę, że zakupię cały komplecik naprawczy + membranki, aby mieć procentowo więcej spokoju na przyszłość To i tak mniejszy wydatek, niz nowy/używany gaźnik, w którym i tak pewnie musiałbym cos wymienić.