Sciąga przy ruszaniu w lewo ...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Sciąga przy ruszaniu w lewo ...
jak ruszam na prostej to przy biegu 1 i 2 sciga auto w lewo( przy tym obraca kierownice troszke w lewo) musze ja trzymac mocno, pozniej juz jedzie rowno, zbierznosc byla ustawiana, czego to moze byc taki dziwny objaw??
zmieniłem kola z tylu na przód ale różnicy chyba nie ma, jutro pojeżdżę to zobaczę.
Zauważyłem ze jak mam kierownice skręcona lekko w prawo ok 45st to podczas spokojnego ruszania automatycznie leci w lewo i jedzie prosto natomiast jesli kierownica ustawiona jest w lewo to przy ruszaniu nie zmienia swojego położenia w żadnym kierunku a auto jedzie po porostu w lewo. Czy to jest normalne zachowanie ??
Zauważyłem ze jak mam kierownice skręcona lekko w prawo ok 45st to podczas spokojnego ruszania automatycznie leci w lewo i jedzie prosto natomiast jesli kierownica ustawiona jest w lewo to przy ruszaniu nie zmienia swojego położenia w żadnym kierunku a auto jedzie po porostu w lewo. Czy to jest normalne zachowanie ??
Kurcze ale czego go tak ciągnie w lewo przy ruszaniu, założę na tygodniu letnie opony i zobaczę,
[ Dodano: 15 Lut 2008 11:12 ]
Założyłem dziś letnie opony i bez zmian, przy ruszaniu obraca lekko kierownica w lewo i auto jedzie w lewo, gdzie szukać przyczyny ??
[ Dodano: 15 Lut 2008 11:12 ]
Założyłem dziś letnie opony i bez zmian, przy ruszaniu obraca lekko kierownica w lewo i auto jedzie w lewo, gdzie szukać przyczyny ??
Ostatnio zmieniony czw lut 14, 2008 22:30 przez lukaskm, łącznie zmieniany 3 razy.