dach i maska poklejona przez drzewa?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
dach i maska poklejona przez drzewa?
Poradzcie co zrobic - wczoraj auto postalo na ulicy w sasiedztwie drzew - ale nie po nimi - i dach oraz maska pokryly sie drobnymi kropkami tak jakby ktos rozpylal obok jakis spray.Sa to kropki bezbarwne i woda ich nie bierze - delikatnie podwazajac paznikciem schodza ale jest ich mnostwo - co na to poczac - niektorzy radza nafte - lakier perla granat.Srodek do zmywania owadow nie dziala.Pomozcie!!!!
- maro
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Witam. Proponuje paste polerska TEMPO, jest delikatnie scierajaca i sluzy wlasnie do usuwanie resztek owadow itp. Ja mialem jeszcze gorzej: biale plamy od ptakania srakow, kupilem ta paste gabke na wiertarke i efekt jest zarąbisty. Polecam
Żeby mi sie chciało tak jak mi sie nie chce !!!
Projekt swap 1.4 ABD na 1.8 ABS http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=59966
Projekt swap 1.4 ABD na 1.8 ABS http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=59966
Re: dach i maska poklejona przez drzewa?
Myśle że nafta lub benzyna ekstrakcyjna też powinna dać rade 

racja, to bierze wszystkobriano pisze:Myśle że nafta lub benzyna ekstrakcyjna też powinna dać rade

zgadzam sie .ale pasta tempo tez dobra.rysy se przy okazji zlikwiduje.jak ma trzec cala maske i dach to niech z tego jakis porzytek bedzieku_bi pisze:racja, to bierze wszystkobriano pisze:Myśle że nafta lub benzyna ekstrakcyjna też powinna dać rade

passat b5 fl ,galaxy 1.9tdi 2005r auy,ALHAMBRA 1.8T AJH,honda civic ufo type r
- blackwhite
- Użytkownik
- Kontakt:
w sprawie polepienia maski i dachu
Hej Dzieki Wam za rady - napewno wyprobuje - a tak na marginesie do Piotrka Marca - mam dokladnie takiego Golfa Gti Edition jak Ty i takiego samego granatowego diabla.Kiedys mialem granatowego malucha i przysiegalem sobie ze nigdy wiecej takiego koloru a teraz masz babo(chlopie) placek - taki sie trafil to wzialem - jezdzi fajnie - na benzynce poki co smigam i licze ze ci z OPEC otrzezwieja bo z oparow ich porabalo.Pozdrowienia
Re: w sprawie polepienia maski i dachu
masz jakies fotki swojej maszyny?to dawaj na e-mail:m-pietrek@wp.plpakob pisze:Hej Dzieki Wam za rady - napewno wyprobuje - a tak na marginesie do Piotrka Marca - mam dokladnie takiego Golfa Gti Edition jak Ty i takiego samego granatowego diabla.Kiedys mialem granatowego malucha i przysiegalem sobie ze nigdy wiecej takiego koloru a teraz masz babo(chlopie) placek - taki sie trafil to wzialem - jezdzi fajnie - na benzynce poki co smigam i licze ze ci z OPEC otrzezwieja bo z oparow ich porabalo.Pozdrowienia
pozdro

passat b5 fl ,galaxy 1.9tdi 2005r auy,ALHAMBRA 1.8T AJH,honda civic ufo type r