przewody ukladu chłodzenia

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

marlbor
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

przewody ukladu chłodzenia

Post autor: marlbor » ndz sie 28, 2005 14:45

mam pytnaie okazalo sie ze plyn z chliodnicy przecieka mi i to nie z gumowego przewodu tylko z metalowego (mechanikiem nie jestem i z fachowoscia troche u mnie ciezko z tad wesoly opis) i mam pytanie gdzie cos takiego moge dostac zeby zmienic i czy to w ogole cześć wymienna jest? bo tam to jest tak ze ten plyn (kolory seledynowego) jest widoczny na wczesniej wspomianej rurce metalowej i pod nia na bloku silnika prosze o pomoc i o co z tym najlepiej zrobic

Zilly
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: Zilly » ndz sie 28, 2005 15:31

Kumplowi w MKIII ciekła jakaś metalowa rurka przy bloku skleić już się tego nie dało, w serwisie zawołali 250, ale da się kupić w sklepie za 170.

marlbor
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: marlbor » ndz sie 28, 2005 15:44

spoko spoko tez mam mk III i tak sie wlasnie zastanawiam tylko nie wim kompletnie o co sie w sklpeie spytac jak to sie nazywa :)) ale pocieszyles mnie bo ze to nie bedzie dolina taka :) i jeszcze moze mi z pesnsji cos zostanie bo ostatnio mandat 100 zl i jak cos to czekam na dalsza pomoc

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”