łozysko do alternatora? jaki rozmiar?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
sebastian233
łozysko do alternatora? jaki rozmiar?
mk3 1.4 abd
Panowie za godzinke jade do sklepu jakie kupic?jaki rozmiar?dzwoniłem powiedzieli pan wyjmie i przywiezie:(
ktos wymieniał?
Panowie za godzinke jade do sklepu jakie kupic?jaki rozmiar?dzwoniłem powiedzieli pan wyjmie i przywiezie:(
ktos wymieniał?
Ostatnio zmieniony pt lut 01, 2008 22:11 przez sebastian233, łącznie zmieniany 1 raz.
W sumie dobrze powiedział gościu, bo moze być różnie. Pomijam to że moszesz nie mieć boscha a jakiś inny. W MK2 były np. dwa identycznie wyglądające alternatory 90A a różniły się jednym łożyskiem w środku (oba bosch i identiko wyglądające).
Ostatnio zmieniony pt lut 01, 2008 17:28 przez zodiak, łącznie zmieniany 1 raz.
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-
sebastian233
ok to wyjme i zawioze no nic dzieki Panowie!!!zodiak pisze:W sumie dobrze powiedział gościu, bo moze być różnie. Pomijam to że moszesz nie mieć boscha a jakiś inny. W MK2 były np. dwa identycznie wyglądające alternatory 90A a różniły się jednym łożyskiem w środku (oba bosch i identiko wyglądające).
Ale jeśli to bosch to na 100% są to popularne łożyska występujące np. w odkurzaczach (proszę się nie śmiać bo to prawda).
Ostatnio zmieniony pt lut 01, 2008 17:31 przez zodiak, łącznie zmieniany 1 raz.
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
Nad ranem:
- Paweł Marek
- V.I.P.

6203 i 6303 do Boscha, ale to nie takie pewne, różne są altki
[ Dodano: Pią Lut 01, 2008 4:31 pm ]
http://volkswagen.msk.ru/forum/index.ph ... opic=47835
[ Dodano: Pią Lut 01, 2008 4:31 pm ]
http://volkswagen.msk.ru/forum/index.ph ... opic=47835
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
sebastian233
nie wiem co mi piszczy łozysko alternatora czy cos innego-pomyslałem uruchomie silnik bez alternatora i bede wiedział mozna?nic sie nie stanie?sebastian233 pisze:ok to wyjme i zawioze no nic dzieki Panowie!!!zodiak pisze:W sumie dobrze powiedział gościu, bo moze być różnie. Pomijam to że moszesz nie mieć boscha a jakiś inny. W MK2 były np. dwa identycznie wyglądające alternatory 90A a różniły się jednym łożyskiem w środku (oba bosch i identiko wyglądające).![]()
![]()
- Paweł Marek
- V.I.P.

-
sebastian233