Problem. Spalanie 25l/100km
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Golf GTi
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
EE tam masakrycznie ,mialem kiedys audika 5000 2,2T 38L gazu palil, i 30L benzynki. Ale do zeczy ,RP zaplon strowany z podcisnienia, qpa , nic innego jak sonda ,no jeszcze poszostanie regulator podcisnien (ten za obudowa filtra). Spprwadz sobie sonde miernikem, iposprawdzac koniecznie wezyki o tegoz regulatora, i sam regulator tez moe sie cewka zbuchala w nim ,i nie reguluje.
DZIS BYLEM U MECHANIKA, STWIERDZIL ZE TO JEST WINA SONDY ( TAK JAK TWIERDZCICIE KOLEDZY ). WYREGOLOWALI MI GAZ I MYSLE ZE JEST OK. POKI CO ZOSTAWIE SOBIE TEMAT SONDY NA KIEDY INDZIEJ BO WYJAZD NA PARE MIESIECY, JAK WROCE TO SIE TYM ZAJME, A POKI CO JAZDA NA GAZIE MI POZOSTAJE. PO REGOLACJI MILO SIE ZASKOCZYLEM, AUTKO PALI MEGA ROWNO I PRZYSPIESZENIE TEZ JEST CALKIEM PRZYZWOITE ( NO I KOSZTA PRZEJAZDOW OCZYWISCIE TANSZE
DZIEKI ZA WSZE POSTY I PORADY !!!!
POZDRO !!!!
DZIEKI ZA WSZE POSTY I PORADY !!!!
POZDRO !!!!
......... zerwalem z dziewczyna, aby spedzac wiecej czasu z moja najwieksza miloscia- VW Golf :)
- Paweł Marek
- V.I.P.
- korzeń
- Mały gagatek
- Kontakt:
tak sobie czytam o tym spalaniu i nie moge uwierzyc. moj RPek pali w miescie w mrozy 13 litrow gazu na 100. w trasie przy spokojniej jezdzie (czyt 90km/h) 7,5l a raz w cyklu mieszanym wyszlo mi 8 litrow. co tu duzo gadac,mam szczescie ze nic sie narazie nie dzieje
korzeń
[b]WIERZE ZE MASZYNY MAJA SERCA I DUSZE, LUBIE MYSLEC O NICH TAK JAK ZWYKLI LUDZIE O PSACH, MASZYNY NIE UMIEJA CZYTAC ANI PISAC, NIE ROZUMIEJA TEZ CO DO NICH MOWIMY, ROZUMIEJA TO CZEGO OD NICH WYMAGAMY[/b]
[img]http://images28.fotosik.pl/301/b03b31b161b20abemed.jpg[/img]
[b]WIERZE ZE MASZYNY MAJA SERCA I DUSZE, LUBIE MYSLEC O NICH TAK JAK ZWYKLI LUDZIE O PSACH, MASZYNY NIE UMIEJA CZYTAC ANI PISAC, NIE ROZUMIEJA TEZ CO DO NICH MOWIMY, ROZUMIEJA TO CZEGO OD NICH WYMAGAMY[/b]
[img]http://images28.fotosik.pl/301/b03b31b161b20abemed.jpg[/img]
hhhmmm......zazdroszcze takiego spalania !
moj teraz po regulacjach tez łyka jakies 12l do 13l gazu w cyklu mieszanym.
Poki co odstawiam temat benzyny, zajme sie tym jak wroce, tzn. jakos w wakacje.
Pozdro !
moj teraz po regulacjach tez łyka jakies 12l do 13l gazu w cyklu mieszanym.
Poki co odstawiam temat benzyny, zajme sie tym jak wroce, tzn. jakos w wakacje.
Pozdro !
......... zerwalem z dziewczyna, aby spedzac wiecej czasu z moja najwieksza miloscia- VW Golf :)