problem z alarmem fabrycznym pomocy

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

jaro30

problem z alarmem fabrycznym pomocy

Post autor: jaro30 » pt sie 26, 2005 23:23

Mam Varianta 2.0 gt wyposa|onego w walarm fabryczny sterowany z kluczyka, czasem jak go uruchomie to gasnie i zabiera zasilanie, stukne w deske i jest ok, czasem przechodzi samo, najgorsze jest to ze jak przejezdzalem przez mulde to tez powiedzial dzowidzenia, gdzie i jak mam szukac rozwiazania, dzieje sie to sporadycznie ale mnie wkurza

piotr1979
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Re: problem z alarmem fabrycznym pomocy

Post autor: piotr1979 » sob sie 27, 2005 11:05

jaro30 pisze:Mam Varianta 2.0 gt wyposa|onego w walarm fabryczny sterowany z kluczyka, czasem jak go uruchomie to gasnie i zabiera zasilanie, stukne w deske i jest ok, czasem przechodzi samo, najgorsze jest to ze jak przejezdzalem przez mulde to tez powiedzial dzowidzenia, gdzie i jak mam szukac rozwiazania, dzieje sie to sporadycznie ale mnie wkurza
nie wiem czy ci dobrze pisze ale on chyba jest z prawej strony pod konsola tam gdzie schowek.nie wiem czy masz poduszki.w kazdy badz razie wykrec schowek i zobacz czy wszystko laczy jak nalezy,ale jeszcze lepiej popytaj bo jak pisalem nie jestem pewny gdzie on jest.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=20447
poczytaj jeszcze tutaj. :pub:

passat b5 fl ,galaxy 1.9tdi 2005r auy,ALHAMBRA 1.8T AJH,honda civic ufo type r

jaro30

Post autor: jaro30 » sob sie 27, 2005 21:48

no nie wiem nic tam nie widzialem, a dzisiaj wrócilem do domu na linie bo jak wlanczylem kierunkowskaz nie pamietam lewy albo prawy to tez mu zabralo prad i juz nie zapalil, sam juz nie wiem co mu sie dzieje tak naprawde chyba wizyta w serwisie mnie czeka, :grrr: :grrr: :grrr:

[ Dodano: Sob Sie 27, 2005 22:10 ]
a jak by mi ktos mógl polecic dobrego elektryka w Krakowie bym byl wdzieczny

[ Dodano: Nie Sie 28, 2005 00:15 ]
no nie wiem juz tak naprawde czy to problem z alarmem czy z instalacja, asrebrna strzaBa stoi bez pary- pomocy :hehe:

[ Dodano: Nie Sie 28, 2005 12:39 ]
Dziwne dzisiaj rano zapalil, ale znowu kierunek i czarno na desce nie ma pradu i nie pali, dziwne ze oodcina go kierunekowskaz, czy ktos wie co to moze byc?????

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”