Bo wydaje mi się że oby dwa silniki były produkowane w wych samych latach bo szukam czegoś z 2001 roku ... a tu zdjecie o co chodzi...

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
tego nie napisałem i nie mam pojęcia dlaczego są inne, może jest jak piszesz lecz zastanawia mnie różnica literowa choć wystarczy byle pierdoła zamontowana a jusz zmienają oznaczenieworkinger pisze:pszczyna, więc różnica jest tylko tak jak nazdjęciu ??... to samo pod spodem tylko dawali inne obudowy.. ?? tak .. bo mam na oku golfa z 2001 roku własnie 77KW ... ale nie oglądałem co ma pod maska a chciałem sie tak ogarnąć w tym temacie bo nurtuje mnie on już od jakiegoś czasu...
jest to starsza konstrukcja one sa 1,6 8v potocznie nazwane SR i maja cos około 101km... czy cos w tym stylusHpAaKu pisze:A czemu niektózy mówią na 1.6 w mk4 "SR"?
ja u siebie mam tak samo..gop_8 pisze:Ja mam podobny jak na tym dolnym zdjęciu - z wciągiem powietrza z pasa przedniego, tylko silnik 1,4.
workinger pisze:pszczyna, aha no to moze ktos inny mnie oswieci ;pjest to starsza konstrukcja one sa 1,6 8v potocznie nazwane SR i maja cos około 101km... czy cos w tym stylusHpAaKu pisze:A czemu niektózy mówią na 1.6 w mk4 "SR"?.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 40 gości