plastykowe oslonki na nadkola - warto ??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Te nakładki nie nadaja sie na nasze zasolone drogi (szybciej rdza sie pod nimi bieze)akurat takie autko mam na warsztacie do naprawy blach pod tymi "wspanialymi nakladkami" ktore sa do .... oczywiscie poza ladniejszym wygladem.
Jezeli cos takiego zakladac to na pozadny srodek antykorozyjny(specjalna substancja na bazie polipropylenu podobna do silikonu aby nic za nie nie zaciekalo)
Jezeli cos takiego zakladac to na pozadny srodek antykorozyjny(specjalna substancja na bazie polipropylenu podobna do silikonu aby nic za nie nie zaciekalo)
- Forester
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ok, ale jak juz je zalozylem i nie dokladnie dokleilem klejem do szyb to zostaly mi waziutkie szparki w ktore nie wcisne silikonu(czy czegos takiego) - potrzebuje czegos zadszego, wiec co by to moglo byc ??allebazi pisze:Te nakładki nie nadaja sie na nasze zasolone drogi (szybciej rdza sie pod nimi bieze)akurat takie autko mam na warsztacie do naprawy blach pod tymi "wspanialymi nakladkami" ktore sa do .... oczywiscie poza ladniejszym wygladem.
POZDRO !!
----------------------------------------------------
>>>EUROPE EDITION --- ZAGAZOWANY<<<
----------------------------------------------------
>>>EUROPE EDITION --- ZAGAZOWANY<<<
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.
założyłem sobie takie nadkola do jettyII, po paru latach pod spodem była tragedia bo zbiera sie sól i woda. Ale moja wina, bo nie zabezpieczyłem właściwie. Więc trzeba najpierw super zabezpieczyć. potem zakładać. Jak chodzi o tył to jednak założyłbym też nadkola plastikowe, te do wewnątrz
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.