podczas deszczu zalewa mnie woda z el.szyberdachu w golfie 3, podobno zapchane sa kanały odprawadzające wode, czy to prawda? mozna je samemu przeczyścić? jak tak to jak?
możę miał ktoś ten problem i podzieli sie fachową wiedzą!
(mam jeszcze golfa 2 w nim mam powódz pod nogami)
pozdrawiam
woda leci z el.szyberdachu co z tym zrobić ??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No jak cieknie z szybra to napewno masz zapchane kanały odprowadzajace bo one sa za to odpowiedzialne.Tak jak Taz mowi-przeczysc sobie je jakims drutem bo one schodzą aż do progów.
A co do Mk2 to sprawdz czy masz folie pod tapicerką drzwi bo tamtedy czesto leje,albo nagrzewnica, albo tez taki sam problem z szybrem
A co do Mk2 to sprawdz czy masz folie pod tapicerką drzwi bo tamtedy czesto leje,albo nagrzewnica, albo tez taki sam problem z szybrem

nie odkrecaj podsufitki bo to namarne robota w przednich drzwiach jest taka gumwy kruciec on jest zapchany na 100 juz to sam przerabialem z obu stron poprostu odkrecasz pod kierownica atrape wciskasz reke do miejsca tego krucca wyciagasz przeczyszczasz montujesz od pasazera jest owiele lepszy dostep od tej strony mozesz zaczac bedziesz wiedzial co i jak !!! powodzenia
Vw Golf III 1.8 GL ABS