Czy uzywał ktoś tego uszczelniacza
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Czy uzywał ktoś tego uszczelniacza
Witam mam problem ponieważ przecieka mi gdzieś chłodnica. Chciałem zastosować ten środek uszczelniający i nie wiem czy jest doby. http://www.allegro.pl/item296331148_sto ... tanio.html Proszę o opinie na temat wad i zalet tego środka. A może macie coś lepszego.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony wt sty 15, 2008 11:30 przez VOOLF, łącznie zmieniany 1 raz.
Wilk psa się nie boi, tylko nie lubi jego szczekania.
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Wyciagasz chłodnice i uszczelniasz sam potrzebne będzie Ci :lutownica i cyna lokalizujesz ieszczelność odchylasz zabki czyścisz i zalutowujesz dużą ilości robiąc taka górkę i to wszystko
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
popieramgrandilodz pisze:Wyciagasz chłodnice i uszczelniasz sam potrzebne będzie Ci :lutownica i cyna lokalizujesz ieszczelność odchylasz zabki czyścisz i zalutowujesz dużą ilości robiąc taka górkę i to wszystko
szkoda że nikt nie napisał że uszczelniacz w postaci proszku czy też płynu może bardzo zaszkodzić czyli może zniknąć ogrzewanie ale o tym sie nie pisze bo po co a chętnych na te gów... nie brakuje
cieszą sie że przestało cieknąć a później to piszą że słabo grzeje ogrzewanie i wywalają nagrzewnice
Ostatnio zmieniony wt sty 15, 2008 13:44 przez Szosownik, łącznie zmieniany 4 razy.