Jak wymienic / wstawic mate grzewcza luterka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
udało mi sie założyć maty podgrzewające do lusterek nie uszkadzając zadnego plastuku (nie ułamałem żadnego zatrzasku) i nie musiałem rozwalac szkła, wszystko jesty tka jak w oryginale. kolega oglądał i nie był w stanie stwierdzić czy były one rozkładane, ale efekt jest niesamowity po 2 minutach lustereczka są suche a jakie ciepłe można sobie roączki ogrzać
udało mi sie założyć maty podgrzewające do lusterek nie uszkadzając zadnego plastuku (nie ułamałem żadnego zatrzasku) i nie musiałem rozwalac szkła, wszystko jesty tka jak w oryginale. kolega oglądał i nie był w stanie stwierdzić czy były one rozkładane, ale efekt jest niesamowity po 2 minutach lustereczka są suche a jakie ciepłe można sobie roączki ogrzać
PREMKO: moze napiszesz jakiegos manuala albo cos w tym stylu, jak odkleic to szklo (rozpuszczalnik, rozcienczalnik, opalarka... ) jak w miare bezpiecznie rozebrac lusterko, i gdzie dokladnie podpiac przewody...... jesli mozesz. Chetnie poczytam i skozystam z gory dzieki.
Dobry Golf, nie jest zly :-)
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Tigersek tutaj masz opis: http://www.vw-passat.pl/index.php?optio ... 0&Itemid=9
Było MK3 - obecnie w trakcie poszukiwań następcy...