[MK4] Demontaż zegarów
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- neoprzemas
- Nowicjusz
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
piekny obrazek z czego to jest wzięte ??neoprzemas pisze:[url=http://images28.fotosik.pl/113/8704e43ed1372ec1.jpg]Obrazek[/URL]
poszukuje takiej instrukcji np do demontarzu tapicerki bagażnika z vw bora
W którą stronę tą zaślepkę trzeba ciągnąć? Do góry, do siebie czy jak? Cała mi się rusza znaczy wygina ale nie chce puścić. Próbowałem z naciskaniem ale też nic. Balansuję na granicy złamania Prosiłbym o możliwie więcej szczegółów.KonradzikIV pisze:warto dodac ze sciagajac oslone srubek sa tam trzy zatrzaski skrajnie po lewej i prawie no i na srodku naciskajac w dol ulatwiamy sobie sciagniecie tego, ja dzis probowalem i nie chciala zejsc ale z czasem ustąpiła..
dzis zalozylem sobie te ringi na zegary, extra sprawa, golf w nowym wcieleniu
troche sie trzeba bylo pogimnastykowac z wpieciem wtyczek w licznik na koncu ale jak juz koledzy wyzej pisali - sprawne palce i po sprawie
niestety mimo szmatki rozlozonej na gornej pokrywie kolumny kierownicy, nieopatrznie przy robocie mi sie troche porysowala ale tragedii nie ma, a efekt ringow - BEZCENNE
troche sie trzeba bylo pogimnastykowac z wpieciem wtyczek w licznik na koncu ale jak juz koledzy wyzej pisali - sprawne palce i po sprawie
niestety mimo szmatki rozlozonej na gornej pokrywie kolumny kierownicy, nieopatrznie przy robocie mi sie troche porysowala ale tragedii nie ma, a efekt ringow - BEZCENNE
Ostatnio zmieniony czw kwie 22, 2010 22:21 przez zygit, łącznie zmieniany 1 raz.
VW - poprostu DAS AUTO