czujnik konfortu

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Lukasz_mk2
Forum Master
Forum Master

czujnik konfortu

Post autor: Lukasz_mk2 » wt sty 15, 2008 12:39

gdzie znajdę w golfie mk3 czujnik komfortu?? Najlepiej prosił bym o zdjęcie jak on wygląda potrzebne mi to do wpięcia el. szyb w niego. Najbardziej był bym wdzięczy za informacje w które kable mam się wpiąć z szybami. Pomogły by mi też kolory kabli które idą od szybra do tego czujnika to sobie jakoś znajdę resztę. W jednym z postów wyczytałem że jest on przykręcony gdzieś za włącznikiem świateł ale nie wiem czy nie dotyczy to mk4 bo głównie posiadacze mk4 się wypowiadali w tym poście.

PS. po przeglądnięciu masy postów na forum zgłupiałem, jedni mówią że moduł ten jest w silniczku o szyb drudzy że za włącznikiem świateł a inni że w bagażniku pod lewą lampą :panna: a ja dalej nie wiem co gdzie wpiąć :kac:
Ostatnio zmieniony wt sty 15, 2008 13:24 przez Lukasz_mk2, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek

Awatar użytkownika
T.O.B.I.
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: T.O.B.I. » wt sty 15, 2008 13:37

z rozmowy ze znajomym ktory zakladal mi alarm uklad komfortu jest w pompce centralnego zamka pod prawa lampa w bagazniku (mk3), jezeli potrzebujesz to do alarmu to mozna smialo wpinac sie w skrzynke bezpiecznikow i wiazke drzwiowa kierowcy, co do kolorystyki to sie nie wypowiem bo nie zakladalem tego sam

Pozdrawiam T.O.B.I.

[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images34.fotosik.pl/84/0c1e57131f62f7d5.jpg[/img][/url]

Awatar użytkownika
Lukasz_mk2
Forum Master
Forum Master

Post autor: Lukasz_mk2 » wt sty 15, 2008 14:28

potrzebuje to do podłączenia el. szyb - alarmu nie mam

Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”