alarm

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

arek7812
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

alarm

Post autor: arek7812 » sob sty 12, 2008 01:19

Witam.Mam takie pytanie.Czy jasli po zamknieciu auta z pilota swiatlo w srodku jeszcze przez jakis czas sie pali to mozna do tego alarmu podlaczyc domykanie szyb bez kupowania modulu domykania?Dodam,ze szyby i centralny sa fabryczne.Jakiego typu jest alarm nie wiem,gdyz zakladal go poprzedni wlasciciel.

aro

Awatar użytkownika
miś fazi
_
_

Post autor: miś fazi » sob sty 12, 2008 10:50

światło w kabinie świeci tylko dla tego że masz uklad czasowy w samej lampce oswietlenia wnętrza , nie ma ona nic wspólnego ani z alarmem ani z centralnym , w Twoim przypadku nie podłączysz domykania szyb , ale możesz mieć funkce domykania szyb , ale tylko przekręcając kluczyk w zamku i trzymając go chwile

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » sob sty 12, 2008 11:46

arek7812 pisze:Jakiego typu jest alarm nie wiem,gdyz zakladal go poprzedni wlasciciel.
więc najpierw sie dowiedz, byc może alarm ma funkcję domykania tylko nie jest ona podpięta.
Jeśli nie ma takiej funkcji to masz dwa wyjścia: kupujesz dodatkowy sterownik do domykania, lub kupujesz nowy alarm - każdy prawie ma funkcję domykania. Osobiście wybrałbym drugi wariant, bo różnica w cenie będzie najwyżej 5 dych, a poza tym nie lubie zbędnej zdublowanej elektroniki. A tak będzie jak dokupisz sam sterownik.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”