alarm
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
alarm
Witam.Mam takie pytanie.Czy jasli po zamknieciu auta z pilota swiatlo w srodku jeszcze przez jakis czas sie pali to mozna do tego alarmu podlaczyc domykanie szyb bez kupowania modulu domykania?Dodam,ze szyby i centralny sa fabryczne.Jakiego typu jest alarm nie wiem,gdyz zakladal go poprzedni wlasciciel.
aro
światło w kabinie świeci tylko dla tego że masz uklad czasowy w samej lampce oswietlenia wnętrza , nie ma ona nic wspólnego ani z alarmem ani z centralnym , w Twoim przypadku nie podłączysz domykania szyb , ale możesz mieć funkce domykania szyb , ale tylko przekręcając kluczyk w zamku i trzymając go chwile
- Paweł Marek
- V.I.P.
więc najpierw sie dowiedz, byc może alarm ma funkcję domykania tylko nie jest ona podpięta.arek7812 pisze:Jakiego typu jest alarm nie wiem,gdyz zakladal go poprzedni wlasciciel.
Jeśli nie ma takiej funkcji to masz dwa wyjścia: kupujesz dodatkowy sterownik do domykania, lub kupujesz nowy alarm - każdy prawie ma funkcję domykania. Osobiście wybrałbym drugi wariant, bo różnica w cenie będzie najwyżej 5 dych, a poza tym nie lubie zbędnej zdublowanej elektroniki. A tak będzie jak dokupisz sam sterownik.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.